Torna el Mercat de la Terra d’Slow Food! 12 de desembre

12075079_959800800724515_6298606839070509841_n

Torna el Mercat de la Terra d’Slow Food!

Parc de les Tres Xemeneies de Barcelona, 08004 Barcelona.

La 5a edició del Mercat de la Terra de Slow Food Barcelona agruparà el dissabte 12 de desembre de 10 a 16 h, a la plaça de les Tres Xemeneies (Poble-sec, al final del Paral·lel), una trentena de productors bons, nets, justos i de proximitat.

Participarà l’Associació Agroecològica de Gallecs (Vallès Oriental) amb llegums, farines, conserves i la fruita seca de Can Galderic, i en Pep Salsetes, el mediàtic cuiner-pagès de Slow Food Vallès, expert en cuina tradicional vallesenca i llavors de varietats antigues, cuinarà una catxaruda vegetal amb escarola i mongetes del Carai. En aquesta edició del mercat tampoc faltaran els clàssics nadalencs com a cava, turrons i neules, i per la seva part, ‘El Diván’ de Cornellà, espai arte-sà d’educació nutritiva i cuina Slow Food, portarà uns canelons de Gall ecològic del Penedès. Una jornada a la que s’afegeix l’espai Slow Kids amb la seva Furgoneta Màgica plena de jocs de fusta.

El mercat de la Terra forma part d’una xarxa internacional de mercats de pagès on es venen únicament aliments BONS, NETS i JUSTOS, o sigui aliments locals de qualitat, de temporada, obtinguts amb processos tradicionals respectuosos amb el medi ambient i el treball de la terra.

T’hi esperem!!!

Organitza:
Slow Food Barcelona Vázquez Montalbán

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sants-Montjuïc

Col·laboren: Coordinadora Entitats Poble-sec, Ass. Comerciants Poble-sec Paral·lel, C.C. El Sortidor, C.C. Albareda, Associació Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, Domingo recreativos