Torna el Mercat de la Terra d’Slow Food: horts i agricultura urbana els protagonistes, amb la presència de Carlo Petrini, president del moviment Slow Food (14 de novembre)

12122889_946045188766743_1190909692694410247_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torna el Mercat de la Terra d’Slow Food: horts i agricultura urbana els protagonistes, amb la presència de Carlo Petrini, president del moviment Slow Food

 

La 4a edició del Mercat de la Terra Slow Food agruparà el dissabte 14 de novembre de 10 a 16 h, com sempre a la plaça de les 3 xemeneies (Poble-sec, al final del Paral·lel), una trentena de productors, amb els Horts i l’Agricultura Urbana com a protagonistes de l’edició, i a més un convidat d’excepció: el Delta del Llobregat.

Una exposició fotogràfica amb la col·laboració de Deltaviu i un estand del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat ens ajudaran a conèixer aquest espai al costat de Barcelona. Com a complement hi haurà un taller de compostatge domèstic, i un parell d’entitats amb hort social, Aspanias i Verdallar, exposaran el seu projecte.

Com sempre es podran degustar elaboracions gastronòmiques de restaurants de la xarxa km0-Slow Food, aquest cop procedents de la zona del Delta del Llobregat, a més d’un restaurant de Barcelona, el bistrot vegetarià Rasoterra, amb hort propi al Parc agrari.

El mercat de la Terra forma part d’una xarxa internacional de mercats de pagès on es venen únicament aliments BONS, NETS i JUSTOS, o sigui aliments locals de bona qualitat, de temporada, obtinguts amb processos tradicionals respectuosos amb el medi ambient i el treball de la terra.

La quarta edició del Mercat de la Terra d’Slow Food comptarà amb la presència del mític Carlo Petrini, fundador i actual president d’Slow Food Internacional.

T’hi esperem!!!

Organitza:
Slow Food Barcelona Vázquez Montalbán

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sants-Montjuïc

Col·laboren: Coordinadora Entitats Poble-sec, Ass. Comerciants Poble-sec Paral·lel, C.C. El Sortidor, C.C. Albareda, Associació Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, Domingo recreativos

Parc de les Tres Xemeneies de Barcelona, 08004 Barcelona.

Organizat per Slow Food Barcelona.