ActividadesActualidad

Torna “Nit de Mercats” amb gastronomia, tradició i música en directe el 26 demaig

 

 

La passada edició va reunir a més de 24.000 persones i aquest any s’espera repetir l’èxit amb una excel·lent programació musical i una major oferta gastronòmica.

Delorean

 

 

 

 

 

 

 

Després de l’èxit de la primera edició, “Nit de Mercats” torna a Barcelona amb una nova cita. Tindrà lloc el dissabte 26 de maig, entre les 20h i les 00h, en dos dels principals mercats de la ciutat: Mercat de Sagrada Família i Mercat de Santa Caterina.

Un any més, avantguarda i tradició es fusionaran en “Nit de Mercats”, per reprendre la filosofia dels mercats tradicionals: la qualitat de la matèria primera i el producte de proximitat com a grans protagonistes. Es presentarà la programació completa en la roda de premsa que es realitzarà al Mercat de Santa Caterina el dimecres 23 de maig a les 12:00h amb la presència especial de la xef Ada Parellada com a padrina d’aquesta segona edició.

Música i gastronomia es donaran cita en aquest multitudinari esdeveniment que l’any passat va convocar a més de 24.000 persones i que, en aquesta segona edició, s’espera repetir l’èxit amb una excel·lent programació musical i una major oferta gastronòmica. Xarcuteries, carnisseries, peixateries i fruiteries mantindran les seves persianes obertes per vendre els seus productes, a més de tapes i platerets fets al moment amb la seva matèria primera com a ingredient principal.

 

CANADA Editorial tornen a ser els responsables del toc de gràcia final amb un line-up format per bandes i DJs locals de primera línia. Aquest any podrem gaudir de les actuacions en directe de Los Ganglios o D’Valentina i els DJ set de MS Nina o Delorean, entre d’altres, que seran la banda sonora per a aquesta nit tan especial. Des de les 20h de la tarda fins a la mitjanit, tres artistes actuaran non-stop a cada mercat amb l’objectiu d’amenitzar la vetllada de principi a fi.
La passada edició va reunir a més de 24.000 persones i aquest any s’espera repetir l’èxit amb una excel·lent programació musical i una major oferta gastronòmica.

 

Creat per Plateselector i ÀTIM Enginyeria, “Nit de Mercats” s’inclou dins de la campanya “Estima el teu mercat”, en el marc de la Setmana Internacional dels Mercats, i espera convertir-se en un clàssic de la ciutat catalana. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona i incorpora patrocinadors com a Estrella Damm, Freixenet, Celeste i Mmmh!.

 

“Nit de Mercats” porta a Barcelona la millor gastronomia i producte de mercat en un esdeveniment únic a la ciutat i d’accés lliure per a tots els públics.

Programació musical per mercats:

Mercat de Sagrada Familia
20:00h – Elsa de Alfonso (Dj Set)
21:30h – Los Ganglios (Live)
22:30h – Delorean (Dj Set)
00:00h – Cierre

Mercat de Santa Caterina
20:00h – Tita Desustance (Dj Set)
21:30h – D’Valentina (Live)
22:30h – Ms Nina (Dj Set)
00:00h – Cierre