Música

Tornen les Nits Gaudí a la Torre Bellesguard

Tornen les Nits Gaudí a la Torre Bellesguard

1

 

 

 

 

 

 

La Torre Bellesguard, construïda per Antoni Gaudí, torna a ser l’escenari de les Nits Gaudí, un cicle d’espectacles al vespre en què l’arquitectura i la música són les protagonistes. En l’edició d’aquest any Jarabe de Palo, Els Amics de les Arts, Andrea Motis i Mishima són alguns dels artistes que hi actuaran.

Els Amics de les Arts actuaran el 30 de juny; Mishima, el 28 de juliol; Andrea Motis, el 18 d’agost, i Jarabe de Palo seran els encarregats de tancar les Nits Gaudí 2015, el 15 de setembre. S’oferiran concerts íntims per a un nombre màxim de 300 persones als jardins de la casa, i són la gran aposta del festival d’aquest any, en què s’han programat 47 concerts de tota mena de música, entre el 25 de juny i el 15 de setembre.

Durant les Nits Gaudí, els dimecres hi haurà concerts de blues; els dijous, de jazz; els divendres, de flamenc, i els dissabtes, músiques del món de diversos artistes. Amb el programa d’aquest any s’espera que acudeixin al festival unes 10.000 persones, el doble que l’any passat, en què va tenir uns 5.000 espectadors.

També aquest estiu s’inaugurarà un espai chillout perquè després dels concerts s’hi pugui prendre alguna cosa, fins i tot sopar, i així seguir gaudint dels jardins de la Torre Bellesguard, obra de l’arquitecte català Antoni Gaudí

Entrades a la venta a partir del proper divendres 29 de maig a la nova pàgina web del festival: www.nitsgaudi.com