Tot preparat per a la Carrera de la Dona de Barcelona ! ! 10 novembre 2013

cabmujer20132

Barcelona

Ja és aquí , ha arribat l’hora d’afrontar aquest diumenge 10 de novembre, a partir de les 10:00 hores , la Cursa de la Dona Central Lechera Asturiana – DKV de Barcelona . Serà la IX edició d’aquesta Cursa de la Dona de Barcelona , que amb els seus 20.000 dorsals disponibles esgotats fa gairebé un mes , tindrà la sortida i meta a l’avinguda Maria Cristina , als voltants de les Fonts de Montjuïc .

Més informació a la web oficial de l’esdeveniment : www.carreradelamujer.com
Barcelona serà aquest any el punt ia part del circuit Cursa de la Dona Central Lechera Asturiana – DKV , ja que la cita catalana serà l’última d’aquest 2013 , en què vuit ciutats espanyoles han tornat a ser seu d’aquest esdeveniment lúdic esportiu . La idea , sorgida fa deu temporades des de la revista Sport Life , pretén fomentar la vida saludable entre les dones , amb l’ànim d’ajudar en la prevenció , diagnòstic precoç i lluita contra el càncer de mama . Per a això l’ organització col · labora amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer ( AECC ) donant al final del circuit 50.000 euros , amb aquest fi. La Cursa de la Dona Central Lechera Asturiana – DKV , compta a la ciutat comtal amb el suport de l’ Excel · lentíssim Ajuntament de Barcelona i la col · laboració tècnica de Winsports .

La Cursa de la Dona de Barcelona comptarà amb un circuit de 6,7 km aproximadament , amb sortida i meta a les faldes de les Fonts de Montjuïc, a l’avinguda Maria Cristina , en els voltants de la plaça d’Espanya i les seves Torres Venecianes , un entorn que en passades edicions ens ha deixat belles estampes amb la » marea rosa » (aquest el color de la samarreta commemorativa de la prova que totes les corredores reben per la seva inscripció ) , participant en aquesta cursa .

I Barcelona ha tornat a estar , per novè any consecutiu , bolcada amb el seu Cursa de la Dona , esgotant els 20.000 dorsals màxims previstos per l’organització fa gairebé un mes , unes xifres que suposen el rècord absolut de l’esdeveniment . Amb aquesta participació , sumarem gairebé 82.000 dones inscrites per tot Espanya en aquest 2013 , un rècord , com a Barcelona , també en la inscripció global del circuit , que des del mes d’abril ha passat per les ciutats de València , Madrid , Vitòria , Gijón , la Corunya , Sevilla i Saragossa .

L’any passat va triomfar aquí l’atleta internacional Lidia Rodríguez , que a més va tenir un emotiu reconeixement a la seva mare , morta a causa del càncer poc temps abans i en aquesta edició esperem també comptar amb algunes de les atletes d’alt nivell més importants de Catalunya . En qualsevol cas l’esperit d’aquest esdeveniment lúdic esportiu transcendeix de la competició esportiva i les 20.000 participants seran rebudes a la meta amb un ampli recinte amb les carpes dels patrocinadors de l’esdeveniment , amb les seves campanyes de promoció , sortejos … i sobre el camió escenari , com sempre , una hora d’aeròbic per a tots els públics , per amenitzar l’espera del lliurament de trofeus .

A més , a Barcelona tindrem una destacada actuació sobre l’escenari , que és la del cantant Antonio Orozco , autor de la cançó «Som » , l’himne d’aquesta Cursa de la Dona Central Lechera Asturiana – DKV , creada per ell per sumar esforços en la lluita contra el càncer de mama . Orozco estarà sobre l’escenari a partir de les 10.50 hores, just abans del lliurament del xec solidari a l’AECC i el lliurament de trofeus a les cinc primeres classificades de la general . Tot això , a l’esplanada de les Fonts de Montjuïc , pujant les escales després de creuar la línia de meta .