TV3 estrena Adossats, la versió televisiva de l’obra de Ramon Madaula 20 d’abril

TV3 estrena Adossats, la versió televisiva de l’obra de Ramon Madaula

El pròxim dissabte 20 d’abril a les 21.55 h, just després del Telenotícies Vespre, TV3 estrenaAdossats, el quart text teatral del reconegut dramaturg, actor i productor Ramon Madaula. Es tracta d’una gravació per a televisió de l’obra teatral homònima, estrenada l’1 de desembre del 2017 i exhibida al Teatre Romea durant dues temporades consecutives. Els secrets de família són els grans protagonistes d’aquesta comèdia dirigida per Jordi Casanovas, que explora les relacions familiars, la solidesa d’aquests vincles i els valors que es transmeten de pares a fills i de fills a pares.
Amb llenguatge quotidià, la peça recrea la vida de la família Argemí, situacions quotidianes d’una família catalana de classe mitjana en què l’espectador es pot emmirallar, facilitant la identificació amb els seus personatges de la comèdia -interpretats per Jordi BoschRamon Madaula,Camilo GarcíaRosa RenomMarieta Sánchez i Guillem Balart-. Aquest programa és una producció de Focus Audiovisual per a Televisió de Catalunya (TVC), protagonitzat pels mateixos actors que van representar l’espectacle al Teatre Romea durant la present temporada teatral -del 13 de desembre del 2018 fins al 6 de gener del 2019-.

Sinopsi

23 d’abril. Sant Jordi. Una urbanització de cases aparellades al Vallès Occidental. El dia s’allarga, comença el bon temps. Els veïns surten a arreglar el jardí, a fer l’hort, a dinar a fora. Una família de classe mitjana catalana es troba al jardí de la casa del Jordi i la Carme. El pare del Jordi, l’avi, es diu Jordi; el fill del Jordi, el net, també es diu Jordi. Tres generacions de Jordis celebren plegats el dia del nostre patró.

Fenomen teatral

Adossats es va convertir en un dels èxits de la temporada 2017-2018: l’espectacle es va mantenir en cartell des del 15 de desembre fins al 18 de març, es va representar en 92 ocasions i va acumular més de 35.000 espectadors. Donada la bona resposta de públic, aquesta producció del Teatre Romea i Mola Produccions es va tornar a exhibir al Romea durant la temporada 2018-2019, del 13 de desembre al 6 de gener.

La crítica teatral ha dit…

  • “Las carcajadas son el termómetro del éxito, y en Adossats las hay de la primera a la última escena.” – Javier Pérez SenzEl País
  • “Jordi Casanovas dirigeix amb bon pols còmic Adossats.” – César López Rosell, El Periódico
  • “Jordi Bosch és un mestre de la comèdia i sap fer aquest personatge tràgicament divertit que s’empipa per tot. Té una antagònica brillant amb Rosa Renom.” – Jordi BordesEl Punt avui