Txabi Franquesa, Richard Wakefield i Javier Reverte, protagonistes aquesta setmana del #CCFdesdecasa

Txabi Franquesa, Richard Wakefield i Javier Reverte, protagonistes aquesta setmana del #CCFdesdecasa

Continuem amb la iniciativa #CCFdesdecasa a través de la qual difonem vídeos en les nostres xarxes socials que ens envien molts dels conferenciants que formen part de la família del CCF. Consells, recomanacions, reflexions i ànims davant els moments d’incertesa que vivim i que afecta a tots els àmbits de la nostra societat. Són gravacions fetes per ells mateixos, confinats també als seus domicilis amb paraules que adrecen als seguidors del Cornellà Creació i a la ciutadania en general. Estem publicant els missatges que ens fan arribar, un per dia, cada dilluns, dimecres i divendres del mes d’abril.

Inaugurem aquesta setmana avui dilluns, 13 d’abril, amb les reflexions del còmic Txabi Franquesa, un seguidor fidel del fòrum que va presentar i amenitzar la gala del nostre desè aniversari fa tot just un any. Dimecres, 15 d’abril, serà el torn del director creatiu, Richard Wakefield qui va participar en el fòrum en maig de 2015 i divendres, 17 d’abril podrem compartir les paraules de l’escriptor Javier Reverte, que va ser conferenciant de la setena edició en abril de 2016 del CCF.

La iniciativa #CCFdesdecasa és una manera de sentir-nos a prop de la ciutadania, convidant-los a obrir un espai de reflexió, diàleg i debat cadascú a casa nostra, aquests dies de confinament com a mesura preventiva per aturar l’expansió del Covid-19.

Recordem també que a través de https://cornellacreacio.cat/ es pot tornar a veure totes les conferències programades des de 2009 fins el darrer acte el passat 6 de març. Ponències protagonitzades per persones cabdals que estan en la primera línia de l’economia, el món de l’empresa, la cultura, la política, la comunicació, etc.

Respecte l’agenda del CCF prevista al llarg d’aquest 2020, inicialment l’aturada de l’activitat afecta a l’acte que estava previst pel proper 8 de maig protagonitzat per la periodista experta en tecnologia, Marta Peirano, un esdeveniment que s’ha posposat per la propera tardor, pendent de concretar la data. En principi, el proper acte serà el 19 de juny a les 9h al WTC Almeda Park en el qual participarà l’ex directiu d’Amazon i Global Chief Digital Officer Estrella Galicia, Juan José Delgado.

_______________________________________________________________

www.cornellacreacio.cat

Cornellà de Llobregat, 13 d’abril 2020

_______________________________________________________________

www.cornellacreacio.cat