Música

Txarango, Manel i Blaumut, caps de cartell de la sisena edició del Petits Camaleons, que se celebrarà del 30 de setembre a l’1 d’octubre a Sant Cugat

Txarango, Manel i Blaumut, caps de cartell de la sisena edició del Petits Camaleons, que se celebrarà del 30 de setembre a l’1 d’octubre a Sant Cugat

 cartell_2017_400

El festival també comptarà amb la música de Joan Miquel Oliver, La Iaia, Doctor Prats, Itaca Band i Fundación Tony Manero, entre d’altres, fins a completar una programació amb 38 artistes i 45 concerts

La Carpa Solidària i el Jardí dels Camaleons, nous espais de solidaritat i per les arts escèniques respectivament

La singularitat de Petits Camaleons en fa una cita en constant creixement i que mobilitza tot el territori

Divendres 29 de setembre, Manel farà el concert inaugural, destinat al públic adult però on nens i nenes també hi són benvinguts

Avui dimarts 16 de maig s’ha presentat al Teatre-Auditori Sant Cugat la programació del festival Petits Camaleons, que a finals de setembre arriba a la seva sisena edició amb 45 concerts i 38 artistes que conformen un cartell encapçalat per Txarango, Manel i Blaumut, sota la direcció artística d’Albert Puig. Tots tres repeteixen en aquesta cita de música gran per als més petits, com també ho faran La Iaia o Joan Miquel Oliver. Les entrades per poder-hi assistir ja són a la venda al web oficial.

Petits Camaleons, que omple de música Sant Cugat el 30 de setembre i l’1 d’octubre, es desenvolupa a nou escenaris concentrats a l’àrea del Teatre-Auditori Sant Cugat i els seus voltants: amb el propi Teatre-Auditori, les carpes Raluy i Arborètum, l’escola de música Victòria dels Àngels i el Conservatori de Sant Cugat.

A més, enguany, el festival estrena dos nous espais: la Carpa Solidària, on les ONGs que treballen amb infants podran mostrar al seva feina; i el Jardí dels Camaleons, on es programaran espectacles d’arts escèniques i música.

Petits Camaleons compta amb una extensa oferta d’activitats paral·leles com la zona de signatures i rodes de premsa exclusives per a nenes i nens; àrees comercials i de restauració i food-trucks, concerts per a nadons, concurs de nous talents i la batucada que marca l’inici de la jornada, la pausa del migdia i la finalització de les activitats.

També hi ha espai per al descans amb el Chill-Out Ikea Family, per a l’experimentació i les descobertes com l’espai Creactivity Cosmocaixa i l’area de jocs.

Un esdeveniment que creix any rere any i que mobilitza tot el territori

Petits Camaleons és el primer festival de música on els protagonistes són els nens i nenes de 0 14 anys i que, per tant, ajusta volums, horaris i durada dels concerts sense renunciar a la presència d’artistes de primer nivell com els més de 150 que han anat passant per les seves cinc primeres edicions.

La singularitat de l’oferta, que la fa única al país, mobilitza espectadors de tot el territori: tot i que el 38% del públic procedeixi de la província de Barcelona, el festival rep un 8% de públic procedent de Girona, un 4% de Lleida i un 3% de Tarragona. Completen el retrat el 33% d’espectadors de la mateixa ciutat on es celebra, Sant Cugat, i el 14% procedents de la ciutat de Barcelona.

A més a més, es tracta d’un públic que ha anat creixent i que l’any passat ja duplicava el número d’assistents de la primera edició. Prop de 7.000 persones van assistir al Petits Camaleons de 2016 enfront de les més de 2.600 que van acostar-s’hi per primer cop l’any 2012.

 

www.petitscamaleons.com