Un cel de catenàries cobrirà el Passeig de Gràcia Aquest Nadal ( 22 de novembre )

untitled

Data : 22 de Novembre
Hora : 20:30 hores
Preu : 10 euros (inclou consumició )
Punt de Trobada : 20:30 hores ( Corte Inglés de la plaça Catalunya)
Reserves : enviar mail a info@catacultural.com

Donarem una volta pel Passeig de Gràcia , per veure l’efecte visual del cel amb les catenàries , farem una parada per prendre una copa de cava a la Cafeteria Laie de la Pedrera .

7619

Emiliana Design Studio ha dissenyat la nova dinàmica i innovadora il · luminació de Nadal inspirant – se en l’ obra d’Antoni Gaudí .

La Proposta ha Estat Dissenyada per Emiliana Design Studio , l’ estudi creatiu barcelonès format per Ana Mir i Emili Padrós , que ha concebut aquest Projecte tenint en Compte la singularitat il ‘ elegància del Passeig.

Inspirant – se en l’ obra d’Antoni Gaudí , l’ estudi ha creat «Un cel de catenàries » que cobrirà la via comercial . Un nou Projecte Dinàmic i innovador que crearà un Efecte visual mai vis a Barcelona .

Cada 1 dels 220 element lumínics que cobrirà el Passeig constarà d’ 1 marc circular disposat horitzontalment del qual hi penjaran lliurement 01:00 sèrie de fils AMB llums , simulant els arcs catenaris que utilitzava Gaudí a la Seva arquitectura .

Com a novetats , AQUESTA il · luminació creuarà l’avinguda Diagonal per cobrir a els Jardinets de Gràcia , i és presentarà en una disposició aleatòria per crear un Efecte sostre , no lineal .

» El concepte de la il · luminació de este Nadal suposa 01:00 salt qualitatiu Important respecte a els anys anteriors . Busquem l’excel · lència paper Passeig de Gràcia i per la ciutat , per aixo, aquest any feme apostat paper disseny de Qualitat en consonància con los Valors del passeig i la Seva rellevància internacional . Hem contat Amb la col · laboració de BCD Barcelona Centre de Disseny perque des de l’ principis gene volíem 01:00 creació exclusiva paper Nostre carrer : feta per Barcelona des de Barcelona » , afirma Luis Sans , president de l’Associació Amics del Passeig de Gràcia .

Aprofitant l’ acte de presentació , Luis Sans también ha explicat els novetats del pla de Millora integral de la via barcelonina , Aquest Projecte , Impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i que Compta Amb el suport de l’APG , és va iniciar el pasado mes de setembre Pels Jardinets de Gràcia . El gener del 2014 és reprendran les obres, que tinença 1 anys complets prevista de 10 mesos , i que millorarà el Passeig des de la Diagonal Fins a Plaça Catalunya amb l’ Objectiu de consolidar el caràcter » premium » del Passeig de Gràcia .