Actualidad

UN DÍA SIN TIEMPO. Diásporas Críticas 23.06.2105 / 19:00 h Al llarg del c/ d’en Robador. Barcelona (Barri del Raval) accés lliure

Activitat acollida
cicle Microintervencions / TRANSALOCACIONS
UN DÍA SIN TIEMPO. Diásporas Críticas
23.06.2105 / 19:00 h
Al llarg del c/ d’en Robador. Barcelona (Barri del Raval)
accés lliure

Diasporas_Criticas_UnDiaSinTiempo01

 

 

 

 

 

 

 

 

UN DÍA SIN TIEMPO de Diásporas Críticas
Verónica Lahitte, Rebecca Close, Anyely Marín Cisneros

Projecte pensat com a performance social que es produeix després d’un procés de treball comunitari, en el qual la concepció del guió i la posterior creació de l’escena de l’enunciació, es construeixen dia a dia, mitjançant la investigació teòrica, l’intercanvi de coneixements, i la trobada entre veïns, artistes, activistes socials i associacions concretes del barri del Raval. Aquest projecte s’orienta sota les premisses de la investigació-acció: busca produir coneixement i crear comunitat a l’hora que intervé en el barri en tant que espai públic comú. Aborda les condicions contemporànies de l’experiència de translocació entesa com l’articulació més recent i local d’una llarga història de fluxes migratoris, contaminacions culturals i intercanvis de coneixements i recursos.

Diásporas Críticas és una plataforma d’investigació artística que funciona com a espai de lectura, debat i acció al voltant de les polítiques neoliberals de vigilància sexual i racial. Treballa des del barrio del Raval a Barcelona i és dinamitzada per Verónica Lahitte (Buenos Aires, 1980), artista visual; Rebecca Close (Londres, 1987), investigadora; Anyely Marín Cisneros (Caracas, 1977), investigadora, docent i productora de televisió social.

TRANSlocacions és un projecte d’IDENSITAT i Arts Santa Mònica.