MúsicaTeatro

Una excitant Black Night tanca la 29a edició del Festival Castell de Peralada (15 d´agost)

Una excitant Black Night tanca la 29a edició del Festival Castell de Peralada

The ExcitementsFoto ok

 

 

 

 

 

 

L’escenari de l’Auditori serà el protagonista, aquest dissabte 15 d’agost, de l’actuació dels grups The Excitements, The Limboos i The Sey Sisters

En aquest espectacle es mostren les bandes més representatives del segell Penniman Records Rhythm and Blues Review a l’estil dels que oferien les grans discogràfiques americanes dels anys setanta.

Serà un nit en el que la música no s’aturarà ni entre les transicions entre banda i banda. La proposta consisteix en una autèntica descàrrega de soul y Rhythm and Blues old school que avui en dia ningú més és capaç d’oferir a Europa.

The Excitements és un grup nascut l’any 2009 i és una banda que s’ha fet un nom arreu d’Europa. En els seus directes, damunt dels escenaris de clubs i festivals internacionals, s’han guanyat a un públic al que li agrada la música sincera, enèrgica i autèntica. Han aparegut en cartells de festivals com el Paleo Festival de Nyon, el Garrokoch francés, el Shambala Festival del Regne Unit, el Festival de Jazz de Sant Sebastià o els dos concerts consecutius que van fer al Royal Albert Hall de Londres, entre d’altres.

The Limboos, és un grup de recent creació que ofereix un so descrit com a Exotic Rhythm and Blues. És un reflexa de la seva obsessió per la música afroamericana, per una banda, i la exuberància dels ritmes caribenys, en la més pura tradició mestissa de ciutats com a Nova Orleans. Amb el disc debut d’aquesta banda gallega Space Mambo han sabut aconseguir la perfecta combinació que molts grups cerquen durant la seva carrera: so, actitud i grans actuacions.

The Sey Sisters és un espectacular trio de veus negres que conviden a fer un sentit viatge musical pel gospel més arrelat en el soul i el Rhythm and Blues. Cants impregnats de profunda emoció i espiritualitat que sorgeixen de la lluita contra la injustícia i l’esperança en el futur. Aquestes germanes, originàries de Ghana, actuen per tot el món amb les seves increïbles veus. Transmeten el poder de la música que corre per les seves venes. En aquesta ocasió cantaran acompanyades per la formació The Excitements.

La Black Night transportarà al públic a l’època daurada de l’estil en la que la suor, la passió i el sentiment eren el més habitual. Una frenètica nit amb ànima negra que abaixarà el teló d’aquesta 29a edició de Festival Castell de Peralada.