Una giornata particolare ( dissabte 9 de gener) Teatre-Auditori Sant Cugat

archivo1-espectacles-516

Una giornata particolare

A partir de la pel·lícula d’Ettore Scola

 

 

Data
dissabte 9 de gener . 21:00 h

Durada
1 hora i 40 minuts

“Un duel interpretatiu entre Clara Segura i Pablo Derqui que donen nova vida als personatges immortalitzats per Sophia Loren i Marcello Mastroianni.”

Un duel interpretatiu entre dos actors. En el seu moment, ho van fer Josep Maria Flotats i Anna Lizaran. I ara, en aquesta versió, dos grans actors, Clara Segura i Pablo Derqui, interpreten els papers immortalitzats per Marcello Mastroianni i Sophia Loren a la cèlebre pel·lícula d’Ettore Scola. Antonietta i Gabriele, una mestressa de casa i un periodista radiofònic, es troben de manera casual, es coneixen i s’estimen en una jornada particular, justament el dia en què Hitler arriba a Roma per reunir-se amb Mussolini abans de la Segona Guerra Mundial.

Un cel sota el qual la immensa Clara Segura i el fantàstic Pablo Derqui comparteixen amb nosaltres una tassa d’olorós cafè, mentre elsulls se’ls omplen de llàgrimes. Broggi no ha estat mai tímid ni a l’hora de fer plorar els seus actors ni en el moment de deixar el seu públicamb un bon nus a la gola.

Ramon Oliver (Què Fem?)

 

Text
Ettore Scola i Ruggero Maccari
En col·laboració amb Gigliola Fantoni

 

Traducció
Anna Madueño

 

Direcció
Oriol Broggi

 

Intèrprets
Clara Segura
Pablo Derqui
Rosa Gàmiz

 

Producció
​La Perla 29

Més informació http://www.tasantcugat.cat/programacio/index.php?id=516&categoria=1