UNA NIT A VIENA, ORQUESTRA SIMFÒNICA DE VIENA (dimarts, 16 de febrer de 2016 / 20.30 h / L’Auditori)

Adam_Fischer2__c_LukasBeck_1772x1772UNA NIT A VIENA

ORQUESTRA SIMFÒNICA DE VIENA

ADÁM FISCHER, DIRECTOR

PABLO FERRÁNDEZ, VIOLONCEL

 

 

Programa

Mozart, Simfonia núm. 35, en re major, K. 385, “Haffner”

Haydn, Concert per a violoncel núm. 1, en do major

Beethoven, Simfonia núm. 5, en do menor, op. 67

Dimarts, 16 de febrer de 2016 / 20.30 h / L’Auditori

ñ L’Orquestra Simfònica de Viena, cèlebre institució vienesa amb més de 100 anys d’història i emblema de la tradició simfònica i la vida cultural de la ciutat, torna per quarta vegada a Ibercamera, i ho fa dins el cicle Orquestres Internacionals a L’Auditori.

ñ El Mestre Adám Fischer, reconegut universalment com un gran especialista en el repertori vienès, dirigirà la llegendària formació en la seva segona visita a la Temporada. Orquestra i director són els ambaixadors ideals per oferir un programa dedicat als tres pilars del classicisme.

ñ La gran atracció de la vetllada serà la presentació de Pablo Ferrández en la seva gira debut amb la Simfònica de Viena, el qual actuarà per primera vegada a Ibercamera i a L’Auditori. Aquest jove violoncel·lista, que va causar un gran impacte al Concurs Txaikovski, en el qual va ser guardonat, acaba de ser nomenat “Millor Artista Jove de l’any” pels International Classical Music Awards 2016.

ñ Aquest concert serà l’últim de la gira espanyola que l’orquestra realitzarà durant el mes de febrer amb actuacions a Madrid, Alacant, Girona, Saragossa i Barcelona. El mateix programa serà interpretat en els tres concerts que la Simfònica de Viena i el Mestre Fischer oferiran al Großes Festspielhaus de Salzburg.