Una vetlada de música i esperança el dissabte 22 de juny : vèncer el cáncer al Palau de la Música Catalana

Una vetllada de música i esperança: vèncer el càncer al Palau de la Música Catalana

El Palau de la Música presenta un concert benèfic a favor de l’Associació Contra el Càncer a Barcelona amb l’orquestra simfònica juvenil «Greater Twin Cities» de Minnesota.
Amb aquest concert la Greater Twin Cities Youth Symphonies de Minnesota tanca així la seva gira de concerts per Europa

El dissabte 22 de juny, el Palau de la Música Catalana serà l’escenari d’un esdeveniment únic i emotiu: un concert benèfic a favor de l’Associació Contra el Càncer a Barcelona, amb la participació de l’orquestra simfònica juvenil «Greater Twin Cities» de Minnesota (USA).

Sota la direcció del mestre Mark Russell Smith, la prestigiosa orquestra interpretarà un programa eclèctic que inclou obres de compositors com Brahms, Copland, Mahler, Abels i Stravinsky. Des de la majestuositat de la «Obertura tràgica» de Brahms fins a l’enèrgic ritme de «Billy the Kid» de Copland, passant per la delicada melodia de «Blumine» de Mahler, aquesta vetllada promet emocionar i inspirar el públic.

La Greater Twin Cities Youth Symphonies, una de les principals orquestres juvenils dels Estats Units, arriba a Barcelona com a part de la seva gira europea, amb un missatge de solidaritat i esperança. A través de la música, volen contribuir a la lluita contra el càncer i recaptar fons per a l’Associació Contra el Càncer a Barcelona.

Amb una durada aproximada de 90 minuts, el concert començarà a les 21:00 h a la Sala de Concerts del Palau de la Música. Les entrades estan disponibles amb preus que van des dels 7 fins als 20 € i es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

Sobre l’Associació Contra el Càncer: 

L’Associació Contra el Càncer és l’entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 70 anys. Dedicada als seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Espanya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari. En el seu ADN està estar al costat de les persones pel que el seu treball també es dirigeix a ajudar-les a prevenir el càncer; estar amb elles i les seves famílies durant tot el procés de la malaltia, si se’ls diagnostica; i millorar el seu futur amb l’impuls a la recerca oncològica. En aquest sentit, a través de la seva Fundació Científica, l’Associació aglutina la demanda social d’investigació contra el càncer, finançant per concurs públic programes de recerca científica oncològica de qualitat. Avui en dia, és l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer: 104 milions d’euros en 565 projectes, en els quals participen més de 1.000 investigadors.

L’Associació integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes d’investigació oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. Estructurada en 52 Sedi Provincials, i present en més de 2.000 localitats espanyoles, compta amb més de 30.000 persones voluntàries, més de 500.000 socis i gairebé 1.000 professionals.
Durant el 2023, l’Associació Contra el Càncer ha atès a més de 212.000 persones amb els seus serveis d’atenció professionalitzada i acompanyament voluntari.