UTOPIAMARKETS PHOTO 24, 25 i 26 de març 2017

UTOPIAMARKETS PHOTO

24, 25 i 26 de març 2017             

 444ff8295d9ef2065fd83ec490b1e281f588714c
El mercat UtopiaMarkets Photo comptarà amb la participació de 60 fotògrafs i tot un ventall d’activitats al voltant del món de la fotografia
L’UtopiaMarkets Photo tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 a l’espai Utopia 126 de Barcelona.

Prop de 60 fotògrafs, de tots els estils, estaran presents al mercat venent la seva obra al públic, a més d’escoles, editorials, botigues i impremtes. 

El mercat es completarà amb una extensa programació d’activitats: tallers, exposicions, xerrades i conferències, entre moltes d’altres.  

El públic assistent també podrà fer-se retratar in situ per reconeguts fotògrafs o fer-se fotos en un divertit photocall.

 
 
El mercat UtopiaMarkets Photo tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de març a l’espai Utopia 126 de Barcelona. Després de l’èxit que va tenir la primera edició al juny de l’any passat, el mercat repetirà el format però introduint nous autors, noves activitats i redissenyant els diferents espais per fer-los més còmodes al públic assistent. 

A UtopiaMarkets Photo es podrà comprar fotografia de qualitat directament als autors, que estaran presents els tres dies del mercat. D’aquesta manera, la fotografia serà més accessible al públic, que a més de comprar podrà descobrir i conversar amb els autors. També es podran trobar productes relacionats amb el món de la fotografia, com fotollibres i d’altres objectes fotogràfics.

Hi participaran prop de 60 fotògrafs, consagrats i emergents, de totes les tècniques i estils, a més d’escoles, editorials, botigues i impremtes. 

Els fotògrafs que hi participaran són Joan Alvado, Akashi Photos, Israel AriñoAriadna Arnés, Caterina Barjau, Jordi Bernadó, Xavi Bou, Lluís Bover, Gerard Boyer, Jordi Calafell Garrigosa, Maite Caramés, Tas Careaga, Gemma Comas, Dídac Cortina, Enric Duch, Pep Escoda, Carmen Escudero, Francesc Fàbregas, Roberto Feijoo, Rosa Feliu, Santiago Garcés, Eli Garmendia, Carlos González Armesto, Manuel Granados, Sasha R. Gregor, Raul Guillamón, Maria Huerga, Marcel Juan, Manolo Laguillo, Anita Licis-Ribak, Josep Maria de Llobet, Miquel Llonch, Alex Llovet, Nuria López TorresCesar Lucadamo, Héctor Mediavilla, Bernat Millet, Mario Montero, José María de Orbe, César Ordóñez, Carlos Pericás, Luis Plana del Llano, Lluc Queralt, Luis Reina, Victoria Rodríguez Cruz, Marc Rosés, Mònica RossellóMartí Sala, Jordi SarràClara SopeñaJoan TomásXavier Torres-BacchettaGuillem TriusManuel UbedaAinhoa ValleGuillem Vidal i Jordi Vilella.

El mercat es completarà amb un extens programa d’activitats. Entre elles, tallers per a totes les edats, exposicions, xerrades i conferències d’experts i de gent coneguda de la cultura de Barcelona.

A més, el públic assistent podrà fer-se retratar in situ per fotògrafs com Maria Espeus o Teresa Peyrí. 

El mercat comptarà també amb servei de bar i amb un ampli i complet espai gastronòmic. En les properes setmanes donarem a conèixer més programació.

 
 
 
 
 
 
UtopiaMarkets Photo forma part del projecte UtopiaMarkets, tres mercats dedicats a la poesia, la fotografia i la il·lustració, que se celebraran anualment durant tres caps de setmana a Utopia 126, una fàbrica modernista convertida en un espai molt singular al barri del Poblenou. Les dates dels tres mercats d’aquest any seran: Poesia el 17, 18 i 19 de març; Fotografia a la seva segona edició, el 24, 25 i 26 de març; i Il·lustració, a la tardor (dates encara per confirmar). 

L’objectiu d’aquest projecte és reivindicar el talent de la ciutat i la qualitat de les obres, i donar-los major visibilitat, oferint al públic una experiència diferent a Barcelona. És una iniciativa de Montse Abbad, Quique Camín i Oscar Vallés amb la col·laboració d’Antxón Gómez i un nombrós grup de còmplices, amb el recolzament de la Fundació Banc Sabadell i Hotel Alma Barcelona.

 
 
 
 
 
 
   
 

UTOPIAMARKETS PHOTO

24, 25 i 26 de març

Espai Utopia 126

Adreça: Cristòbal de Moura, 126 (Barcelona)

Preu: 3 € (venta només a guixeta)

Més informació properament a:

www.utopiamarkets.com