VAN GOGH EL MUSICAL PRORROGA LES SEVES FUNCIONS FINS AL 15 DE NOVEMBRE

VAN GOGH EL MUSICAL PRORROGA LES SEVES FUNCIONS FINS AL 15 DE NOVEMBRE

3b33cfcf-743a-410a-82ee-a31c6b34ad4e

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ROGER PERA I MINGO RÀFOLS
PROTAGONITZEN
VAN GOGH, EL MUSICAL

Barcelona, octubre de 2015. Fins al 15 de novembre, l’esbojarrada comèdia VAN GOGH, EL MUSICAL es podrà veure a l’escenari del Teatre del Raval, protagonitzat per ROGER PERA com a Vincent Van Gogh i MINGO RÀFOLS com a Paul Gauguin.

El musical, que és una creació de Joan Olivé i Roc Olivé, compta amb tres músics en directe: Dionís Olivé, a la guitarra acústica; Víctor Gorriti, a la guitarra elèctrica i Núria García, al violí i la col·laboració especial de Pep Sala com a veu del Gira-sol. El repartiment el completa Miquel Malirach com a Ursula Layer.

VAN GOGH, EL MUSICAL és una comèdia de situació al més pur estil ‘La extraña pareja’ o ‘Plats bruts’ amb la peculiaritat que la nostra parella còmica es troba en ple segle XIX, en un petit poble francès anomenat Arlés i està formada per dos grans pintors impressionistes: en Vincent Van Gogh i en Paul Gauguin, que varen viure junts durant dos mesos de l’any 1888. Durant aquest temps de convivència, en Van Gogh s’enamorarà d’una prostituta d’Arlés que es deia Úrsula Layer, el màxim desig de la qual era ser pintada i fornicada, o viceversa, pel gran pintor impressionista Paul Gauguin, qui justament estava passant una etapa poc inspirada.

El simple fet d’imaginar-se pintant una prostituta rural i poc amant de la depilació no l’ajudava massa a sortir de la seva apatia pictòrica. El desig de Paul Gauguin era fugir a Tahití a pintar indígenes nues. En Vincent Van Gogh, per la seva part, intenta seduir l’Úrsula i demanà consell al seu amic Robert, un gira-sol amb molt poc a dir; o potser no? Com aconseguirà Vincent Van Gogh l’amor de l’Úrsula Layer? Amb un autoretrat? O cantant una bona cançó…, ja que això és un musical, i és el que més s’estila?

La vida d’en Vincent Van Gogh explicada de la manera més boja i gamberra possible, passant per Holanda, París, Arlés o el sanatori Saint-Rémy-de-Provence i fins el dia de la seva mort, el 29 de juliol de 1890, ara fa 125 anys..

Horaris: fins l’1 de novembre:
Dijous, divendres i dissabtes a les 21h i diumenges a les 18h.
A partir del 6 de novembre:
Divendres i dissabtes a les 21h i diumenges a les 18h (15/11 a les 18:30).

Preu taquilla: 22€