Van Morrison, al Liceu (19 de gener)

Van Morrison, al Liceu

untitled

Gran Teatre del Liceu
Quan:
19/01/2015

www.liceubarcelona.catWeb de venda d’entrades: www.suitefestival.com

Van Morrison és un dels solistes més importants i prolífics que ha donat a conèixer la música britànica, gràcies a la conjunció especial que fa entre lírica introspectiva, expressió amb una fondària emocional transcendent, mística i sons de música celta, blues, jazz, soul, folk, country, swing i gospel.

Està considerat un dels músics més influents de la seva generació i ha mantingut una absoluta vigència artística en les darreres quatre dècades, amb més de trenta discos d’estudi enregistrats i una gran quantitat de cançons del seu catàleg musical que han traspassat fronteres.

Van Morrison és un dels solistes més importants i prolífics que ha donat a conèixer la música britànica, gràcies a la conjunció especial que fa entre lírica introspectiva, expressió amb una fondària emocional transcendent, mística i sons de música celta, blues, jazz, soul, folk, country, swing i gospel. Van Morrison està considerat un dels músics més influents de la seva generació i ha mantingut una absoluta vigència artística en les darreres quatre dècades, amb més de trenta discos d´estudi enregistrats i una gran quantitat de cançons del seu catàleg musical que han traspassat fronteres. L´artista nord-irlandès, nascut a Belfast, ha estat guanyador de nombrosos premis Grammy, forma part del Saló de la Fama del Rock i ha estat condecorat amb l´Ordre de l´Imperi Britànic pel seu servei a la música.