Música

Vanesa Martín Festival del Mil.lenni (dissabte 20 de gener de 2018)

Vanesa Martín
Festival del Mil.lenni

 

Vanesa_Martin_Munay_700x324_01

 

 

Palau Sant Jordi
Dissabte, 20 de gener de 2018

Hora: 21h

L’escenari del Palau Sant Jordi serà l’escolllit per Vanesa Martín per tornar a la ciutat de Barcelona a presentar la gira que porta per nom ‘Munay’. L’artista actuarà el 20 de gener de 2018 dins de la programació de la dinovena edició del Festival Mil • lenni. Després d’actuar i exhaurir entrades al Gran Teatre del Liceu, Vanesa Martín torna per oferir el penúltim concert que realitzarà a Espanya.

 

‘Munay’ és una paraula quítxua que significa «estimar» i s’utilitza per definir «l’amor del Creador per la seva creació, l’amor a la natura, l’amor a un mateix i l’altre …» i aquest ha estat el títol que la Vanessa Martín ha escollit per al seu esperat nou treball discogràfic i també per donar-li nom a la seva nova gira, que finalitza a Pamplona el 17 de febrer.

 

En la recerca de nous sons i noves experiències de sumar al seu propi estil, Vanesa va gravar el seu nou disc a Los Angeles, comptant amb la producció d’Eric Rosse (Maroon 5, Sara Bareilles, Tori Amos …). Allà, envoltada de grans músics va donar forma a les cançons del seu esperat nou disc. Així va néixer ‘Munay’. El resultat són tretze cançons molt variades, però totes tan suggestives com contagioses, una col·lecció de paisatges sonors que desborden sensibilitat i bellesa, dibuixats tots ells per una seductora Vanesa Martín, més inspirada que mai, capaç de posar la pell de l’inrevés de pur sentiment .

 

Preus Entrades:

– Entrada general Pista Front Stage: 40€

– Entrada numerada: 25€

– Entrada general Pista: 25€ (preu a taquilla 30€)

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

OrganitzaConcert Studio

Web: www.festival-milleni.com