VERMUT JAZZ 2014 amb VIOLETA CURRY I JAUME VILASECA TRIO (18 de maig) concert gratuit

200

VIOLETA CURRY I JAUME VILASECA TRIO

VERMUT JAZZ 2014

Diumenge 18/05/2014 a les 13:15

Concert gratuït
Programació: Temporada L’Auditori Més .

Sala:Espai Exterior L’Auditori.

‘Honrando Mis Raíces’

Un espectacle de 60 minuts on proposo una revisió de cançons de les meves cantants preferides de Jazz que van marcar la meva infància a Filadèlfia (EUA). Teixeixo anècdotes i històries de les meves experiències personals amb alguna de les cantants, amb les quals vaig tenir contacte directe a traves del meu pare que era músic professional de Jazz. Aquest espectacle combina una perspectiva històrica amb una sensibilitat contemporània.

Intèrprets.
Violetta Curry, veu
Jaume Vilaseca, piano
Ramón Díaz, bateria
Dick Them, contrabaix