ActividadesActualidad

Vermut Solidario · Diumenge 17/07 · Antiga Fàbrica d’Estrella Damm

 

Vermut Solidario · Diumenge 17/07 · Antiga Fàbrica d’Estrella Damm

 
 

vermut

 

Vermut Solidario torna amb la seva versió més estiuenca: Summer Vibes by Vermut Solidario

El proper diumenge 17 de juliol, de 12 a 21h, torna a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm una nova edició de l’esdeveniment més solidari de Barcelona: Summer Vibes by Vermut Solidario

En aquesta ocasió, els beneficis obtinguts seran per a entitats que centren els seus projectes en la infància: l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu, el Projecte Quimions, Sonrisas de Bombay i el Casal dels Infants

Com a novetat, comptarem amb les il·lustracions en directe de la mà de Juan Linares i gaudirem dels Vermunólogos, una divertida sessió de monòlegs en directe

Dorian DJ Set, Bigott, Twin Drama, MR. K! i DJ COCO, entre els noms del cartell musical

Més de 20.000 persones ja han gaudit del Vermut Solidario, on s’han donat més de 60.000 euros a 7 ONG diferents, participants en aquesta iniciativa solidària  

 
El proper diumenge 17 de juliol, de 12 a 21h, arriba a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm la novena edició de l’esdeveniment: Summer vibes by Vermut Solidario. Una edició que se centrarà en l’ajuda als més petits donant suport a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’edició més estiuenca de l’esdeveniment solidari més divertit de Barcelona aterra a la ciutat amb 6 zones pensades per gaudir de 9 hores non stop de diversió: food & drinks, music, shopping corner by PopPlaces, trends lab, family zone by Atrápalo i activities. Els millors foodtrucks amb gastronomia local i internacional, un nou chill out exclusiu i zones en què gaudir de concerts a l’aire lliure, un impressionant cartell musical, activitats Family&Friends per a tota la família, un córner shopping ple d’idees per comprar, exposicions d’art, tallers de Lego i moltes més novetats.

Una edició que es bolca en la infància i en les causes que els propis fans de l’esdeveniment han decidit donar suport a la seva pàgina de Facebook. Així, el 70% dels beneficis es donaran a Pulseras Candela en benefici de la investigació del Càncer Infantil de l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu. El 30% restant, es destinará equitativament entre el Projecte Quimions, Sonrisas de Bombay i el Casal del Infants, tots projectes centrats en la infància. 

El cartell musical reunirà en aquesta edició a grans noms de l’escena musical nacional en 3 escenaris que combinaran diferents ritmes i que permetran gaudir de música a l’aire lliure i de sessions de Dj per no parar de ballar. Obren el cartell Dorian DJ Set i el grup indie del moment Bigott, a més de les actuacions de Twin Drama i Mr K!. Al costat d’ells, un cop més, l’actuació especial de DJ COCO, encarregat de tancar l’esdeveniment.

Activitats per a tota la família

Una acurada selecció de foodtrucks amb la millor gastronomia oferiran innombrables opcions gastronòmiques: veganes, gluten-free, saludables, exòtiques, tradicionals… estaran disponibles per a tots els foodieadictes.

Un shopping córner by PopPlaces reunirà nombroses pop-up stores de les millors marques handmade i sostenibles de Barcelona; que es combinaran amb un laboratori de tendències musicals i d’art a la terrassa chill out. Comptarem amb les il·lustracions en directe de la mà de Juan Linares

Com a novetat, també podrem gaudir dels Vermunólogos, una divertida sessió de monòlegs en directe, mentre gaudim del millor vermut. 

A més, activitats per a tots els públics amenitzaran diumenge vermutero: hi haurà noves activitats al aire lliure (min tornejos de futbol, voleibol, una zona familiar organitzada per Atrápalo, monòlegs, beauty sessions i una caravana Treatwell que oferirà sessions de bellesa i manicures, photocalls, un exclusiu servei de transport gràcies a Yugo, un arbre dels desitjos by Selfpackaging i una infinitat de sorpreses.

Les entrades solidàries ja estan disponibles a Atrápalo. A més de l’entrada normal (5€ amb una consumició), també està disponible en línia l’entrada-menú (15€ incloent 4 consumicions i el menjar), i la venda de la «fila zero».

 
 
 
   

Vermut Solidario 

www.vermutsolidario.com

17 de juliol de 2016, de 12 a 21h 

Antiga Fàbrica d’Estrella Damm (Rosselló, 515)

Entrades: Atrápalo

En benefici de: Pulseras Candela (Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu) i també del Projecte Quimions, Sonrisas de Bombay i Casal dels Infants

Horaris MUSIC by Helsinki Pro: 

GASTROLOUNGE: Mychael Castro (12-15h), Twin Drama (15-16h), Mychael Castro (16-18h), Bigott (18-19.30h), Mychael Castro (19.30-20.30h)

DANCE FLOOR: Mr. K! (17-19h), Dorian Dj Set (19-21h), Dj Coco (21-22.30h)

DJ LABS: David Josa (13-14h), Dj Jacqui (14-15h), Georgina (15-17h), DJs Sofisticante (17-19h)

Organitza: Coolmunication.    

Juntament a: Nossa Bossa, DKS i Helsinki Pro.

Amb la col·laboració de: Estrella Damm, Fundación Damm, Atrápalo, Wiko i Vermut Yzaguirre.

 
SEGUEIX VERMUT SOLIDARIO A LES XARXES SOCIALS!