VERO CENDOYA PORTA EL MULTIPREMIAT ESPECTACLE LA PARTIDA AL MERCAT del 23 al 25 de febrer

logo mercat + D&Mov.png

 

català

VERO CENDOYA PORTA EL MULTIPREMIAT ESPECTACLE LA PARTIDA AL MERCAT

 CARTEL_2017TEATRE-BARCELONA-la-partida-390x560

Del 23 al 25 de febrer el Mercat de les Flors presenta La partida per primer cop en format de sala. L’obra, creada per la coreògrafa Vero Cendoya, va ser presentada en el seu format inicial com a peça de carrer a la Fira de Tàrrega de 2015, rebent el Premi al Millor Espectacle de la Fira i també el Premi de la Crítica 2015. 5 ballarines s’enfronten a 5 futbolistes per oferir un partit coreografiat i amb el qual Vero Cendoya ha volgut apropar dos mons antagònics i qüestionar els grans recursos i els pocs de la dansa.

 

Amb textos d’Eduardo Galeano que sonen en la veu de Blanca Portillo, La Partida compta amb música en directe creada per la compositora i violinista Adele Madau

 

 

 

Castellano

VERO CENDOYA PRESENTA EL MULTIPREMIADO ESPECTÁCULO LA PARTIDA EN EL MERCAT

 

Del 23 al 25 de febrerO el Mercat de les Flors presenta La partida por primera vez en formato de sala. La obra, creada por la coreógrafa Vero Cendoya, fue presentada en su formato inicial como a pieza de calle en la Feria de Tárrega de 2015, recibiendo el Premio al Mejor Espectáculo de la Feria y también el Premio de la Crítica 2015. 5 bailarinas se enfrentan a 5 futbolistas para ofrecer un partido coreografiado y en el cual Vero Cendoya ha querido acercar dos mundos antagónicos y cuestionar los grandes recursos del futbol y los escasos de la danza.

 

Con textos de Eduardo Galeano que suenan en la voz de Blanca Portillo, La Partida cuenta con música en directo creada por la compositora y violinista Adele Madau.