Vilafranca estrena festival d’estiu (del 31 de juliol al 2 d’agost)

Vilafranca estrena festival d’estiu

30_juliol_cartellESTIVAL-821x1024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dins els actes de la Capitalitat de la Cultura Catalana i com a esdeveniment destacat de l’estiu, Vilafranca obre les portes a la música del 31 de juliol al 2 d’agost amb ESTIVAL, un festival que des la modèstia de la primera edició té la intenció de quedar-se.

Estival neix com una de les activitats importants de la Capitalitat i té l’objectiu de potenciar la riquesa cultural de la ciutat a través de la música, tot oferint de forma gratuïta a la ciutadania un programa ampli pensat per a tots els públics.

Amb un format intimista, amb actuacions pensades per a ser escoltades en diferents espais recollits del centre de la vila i en uns horaris que respectin el descans dels veïns, Estival portarà un tast de la música catalana cantada en català més representativa del moment. L’oferta de la programació engloba estils diversos i variats on tenen cabuda, entre d’altres, la cançó d’autor, el jazz, el folk o els ritmes més ballables com els jamaicans i la rumba.

El festival comença el divendres 31 de juliol amb les actuacions de Sanjosex i Astrio. L’endemà dissabte, es podrà escoltar pels carrers de Vilafranca a Carles Belda amb Marc Serrats, a la Fundación Tony Manero i a Txarly Brown. I el diumenge, com a cloenda de l’Estival, es comptarà amb la presència dels artistes Roger Mas, The Gramophone Allstars i Pau Vallvé.

El Festival d’estiu de Música de Vilafranca del Penedès és una iniciativa de Vilafranca Capital de la Cultura Catalana i rep el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.