ActividadesActualidad

Vine per Sant Jordi a descobrir què hi ha darrere de La Pedrera

Vine per Sant Jordi a descobrir què hi ha darrere de La Pedrera

sant-jordi-a-la-pedrera (1) 

El pati de Passeig de Gràcia s’obrirà a tothom per descobrir que des de l’emblemàtic edifici de Gaudí, la Fundació Catalunya La Pedrera fa possible un futur millor i més just

Tots els visitants rebran un punt de llibre de La Pedrera fet per a l’ocasió

La Fundació, que gestiona de l’edifici, vol aprofitar la diada de Sant Jordi per explicar els seus projectes que cada any beneficien a més de 400.000 persones

 

Aquesta diada de Sant Jordi, La Pedrera vol descobrir tot el que hi ha al seu darrere. Al llarg de tota la jornada, el pati de Passeig de Gràcia estarà obert a tothom que desitgi conèixer tots els projectes que la Fundació Catalunya La Pedrera fa possible gràcies a aquest emblemàtic edifici de Gaudí.

 

Tots els visitants rebran un punt de llibre de La Pedrera que s’ha fet expressament per l’ocasió i on queda palès que La Pedrera és més que un edifici.

 

La Fundació Catalunya La Pedrera, que gestiona la Casa Milà, vol aprofitar la diada de Sant Jordi per posar en valor els més de 400.000 beneficiaris anuals de la fundació. Una fundació privada independent que destina tots els recursos generats per l’activitat de l’edifici a projectes socials, culturals i mediambientals.

 

Gràcies a aquesta tasca 2.181 persones grans han millorat la seva qualitat de vida, s’han generat 150 llocs de treball per a persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social, 5.029 joves participen en programes de promoció científica o 63.977 persones visiten els 26 Espais Naturals, entre d’altres.