VINE, SI VOLS / Enric Casasses i Feliu Gasull, La Seca- Espai Brossa (del 9 al 26 de gener)

c_instrumentspetitsW_280

VINE, SI VOLS / Enric Casasses i Feliu Gasull

Els versos que engega a pasturar l’Enric Casasses s’entreteixeixen amb les notes que fa espetegar en Feliu Gasull a la guitarra

Sala

Josep Palau i Fabre

Dates

Del 9 al 26 de gener de 2014

Sinopsi

La sala Josep Palau i Fabre de La Seca s’estrena com a espai de cabaret literari, on les arts escèniques més alternatives i transversals hi tindran lloc, i ho fa amb un espectacle molt especial.

Es tracta de Vine, si vols, un recital poètic amb els versos i la veu d’Enric Casasses i Feliu Gasull a la guitarra. Així, els versos que engega a pasturar el poeta s’entreteixeixen amb les notes que fa espetegar Gasull a la guitarra. La combinació del parlar amb la música va agafant formes diferents, des de solos de cada un d’ells dos fins a duets fet expressament de l’un per l’altre i viceversa, i s’hi desplega tota una revisió del món.

Vine, si vols és un “viatge d’anada per totes les províncies de l’ésser i el desésser”, les quals estan “en estat de rebel·lió” i “no s’han deixat prou vèncer”, segons Casasses.

Casasses i Gasull

Ja fa uns quants anys que el tàndem de Casasses i Gasull es coneixen i de tant en tant es troben i col·laboren junts intercanviant la música i els mots.

D’aquestes trobades n’han nascut obres com la cantata per a cor i grup instrumental La tonalitat de l’infinit, que s’estrenà a l’Auditori de Barcelona el 2001, o La casa entre les flors, una composició per a cors de veus blanques jueu, àrab i cristià i conjunt instrumental, que crearen junts Casasses i Gasull per al Festival de Músiques religioses a Girona el 2002.

Fitxa artística

Veu Enric Casasses

Guitarra Feliu Gasull

Producció El Còrrec de la Rabiosa

Horaris i preus

De dijous a dissabte a les 22.00 h. Diumenge a les 20.00 h.
Preu 12 €