Viu l’experiència que va des de la collita a la degustació dels productes de Poblet.

Noves activitats de cap de setmana que començaran amb la verema, on collireu raïm, el trepitjareu, com es feia abans, i viureu tot el procés de la mà d’enòlegs i experts.

El sopar estarà pensat en un menú temàtic per a cada producte, en el que el cuiner de l’Hostatgeria del Monestir lluïrà els seus coneixements i oferirà els millors productes de temporada de la Conca de Barberà. L’allotjament, a la mateixa Hostatgeria de Poblet, us permetrà descansar envoltats del silenci del monestir. Sempre s’inclou l’opció de visitar el monestir acompanyats per guies excepcionals.

Amb posterioritat a la verema, tindrem experiències similars per als altres productes que ofereixen els horts i camps de Poblet. Participareu a les collites i es faran tallers d’elaboració i degustacions.

Enologia – 25 gener 2014
Confitures d’hivern i excursió als pous de gel – 8 febrer 2014
Mel i abelles a Poblet – 8 març 2014
Herbes i plantes medicinals – 12 abril 2014
II Jornades de Biodiversitat pendent determinar data
Els cereals: el pa i la cervesa – 7 juny 2014

Les activitats inclouen el sopar però si també desitgeu dinar a l’Hostatgeria de Poblet, podeu fer la vostra reserva contactant directament amb l’Hostatgeria (telèfon 977 871 201). El preu d’hoste és de 19€ / persona i cal fer efectiu el pagament directament a l’Hostatgeria.

Totes les activitats estan obertes als menors d’edat. No obstant això, són els pares els que poden valorar si el programa i l’horari són els idonis perquè els seus fills en puguin gaudir i integrar-se amb la resta de participants.

ACTIVITAT AMB EL 5% DE DESCOMPTE

 

RESERVES

Per assistir a qualsevol de les activitats al Monestir de Poblet, prèviament caldrà fer la reserva i el pagament.

En el moment de realitzar la reserva s’haurà de triar l’activitat, el menú, especificar si es té alguna intolerància alimentària i també indicar si es desitja fer la visita guiada al monestir (inclosa en el preu de l’activitat).

Informació i reserves:
Telèfon 647 390 646 (de dilluns a divendres de 9h a 21h) i 697 864 262 (dissabtes i festius de 10h a 14h) iracheta@catacultural.com

Persones amb discapacitat: els preguem que consultin l’accessibilitat dels espais abans d’efectuar la reserva, a través dels telèfons o mail indicats.

ANUL·LACIONS I CANVIS DE RESERVES

1. Per canviar el dia de la reserva cal avisar amb 24h d’antelació, en cas contrari es perdrà el seu import sense dret a devolució.
2. L’anul·lació de la reserva no es pot fer via e-mail. Per fer l’anul·lació cal trucar al 647 390 646 (de dilluns a divendres de 9h a 21h) i 647 390 646 (dissabtes i festius de 10h a 14h).
3. L’organització es reserva el dret d’anul·lar l’activitat per no assolir el mínim necessari. En aquests casos, s’oferirà una data alternativa.
4. La part de l’activitat realitzada a l’aire lliure es pot anul·lar per causes meteorològiques però l’activitat sencera no quedaria anul·lada únicament per aquest motiu. Consulti el programa de l’activitat per saber l’acció alternativa que es portarà a terme a Poblet i també les opcions de recuperació.
5. En cas de no poder assistir a l’activitat, pot anul·lar la reserva amb 48 h d’antelació. En grups de més de 10 persones cal anular amb 4 dies d’antelació per tenir dret a la devolució de l’import. Les anul·lacions tenen un cost de 5€ per reserva en concepte de despeses de gestió. Per canviar el dia de la reserva cal avisar amb 24 h d’antelació, en cas contrari es perdrà el seu import