«We Love Cats Market» (30 de novembre i 1 de desembre)

Artesania per cuidar els gats de carrer

cap_900

On:Allehaus
Quan: Del 30/11/2013 al 01/12/2013
Adreça: C Palau, 4Districte:
Ciutat Vella
Zona: El Barri Gòtic
Web: welovecatsmarket.blogspot.com.es
Fires. Una trentena de dissenyadors i artesans de dins i fora de Catalunya participen el proper cap de setmana a la segona edició del We Love Cats Market, el mercat benèfic handmade a favor dels gats de carrer i abandonats de la ciutat.

Una trentena de dissenyadors i artesans de dins i fora de Catalunya participen el proper cap de setmana a la segona edició del We Love Cats Market, el mercat benèfic handmade a favor dels gats de carrer i abandonats de la ciutat.

Després de l’èxit de l’any passat, aquesta segona edició presenta dues novetats importants. La primera és que durarà dos dies en lloc d’un, i la segona és que canvia d’ubicació per donar cabuda a més artesans. Així, es farà a l’Allehaus, un local multidisciplinari a tocar de la plaça de Sant Jaume.

«We Love Cats Market» es el primer mercat craft solidari. Amb ell recaptaran fons pels gats. Però no per aquells que tenen la sort de viure en una casa, sinó per tots aquells que han nascut al carrer o que han estat abandonats. Per tots aquells que es mereixen una segona oportunitat.

Ho faran a favor de diferents associacions que s’encarreguen de rescatar i donar en adopció els gats de carrer o abandonats de la ciutat. Aquesta segona edició, els diners recaptats es donaran a UBGats, una entitat que el passat mes de juny va ser notícia perquè un piròman va cremar, a plena llum del dia, les instal·lacions d’aquest entitat que treballa a la Zona Universitària de Barcelona on hi van morir 10 gats. Hi treballen des de l’any 1999 quan van començar a fer-se càrrec de les diverses colònies de gats que hi ha en diferents facultats.