WEST SIDE STORY Centenari Bernstein (12, 13 i 14 de gener 2018) L´Auditori

 

1476911818_west_side_story_tickets.0

 

 

  • 12, 13 i 14 de gener 2018
  • 10 € / 32 € / 42 € / 56 €
  • Sala 1 Pau Casals
  • Durada aprox. 3h
  • Temporada OBC
  • REPERTORI
BERNSTEIN: West Side Story

INTÈRPRETS I ARTISTES CONVIDATS

ORQUESTRA SIMFÒNICA DE BARCELONA I NACIONAL DE CATALUNYA (OBC)

Ernst van Tiel, director

Projecció de la pel·lícula (versió original amb subtítols en català) i Banda Sonora Original interpretada en directe per l’OBC
La música més popular de Leonard Bernstein enceta la commemoració del seu centenari. Els amors entre Maria i Tony i els enfrontaments entre els sharks i els jets es tradueixen en el mosaic de ritmes i colors que va fer d’aquesta pel·lícula la millor de l’any 1961.

Comprar entrades

 

PROGRAMA

West Side Story és la quarta pel·lícula més oscaritzada de la història: va rebre 10 estatuetes, inclosa la de millor pel·lícula i, és clar, la de millor música. I si parlem específicament de musicals cinematogràfics és, de llarg, el musical més premiat de tots els temps. La instrumentació per a la pel·lícula requereix ben bé el triple de músics que la original per al teatre, fet que va contribuir a incrementar-ne l’espectacularitat i a convertir en immortals cançons com MariaTonight o America. Jerome Robbins, el coreògraf i director, va arribar a estrenar més de 30 espectacles a Broadway, però amb West Side Story va entrar definitivament a la història daurada del gènere.