World Press Photo 13 (del 6 novembre 2013 al 8 desembre 2013)

WPP13_cartell_gran

Fotografies guanyadores del concurs World Press Photo 2013I
Del 6 novembre 2013 al 8 desembre 2013
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Patrocina:

Fundació Banc Sabadell

La novena edició de l’exposició internacional World Press Photo, organitzada per la Fundació Photographic Social Vision i el CCCB, recull les 143 fotografies guanyadores del prestigiós premi internacional de fotoperiodisme. Aquest any la selecció compta amb tres guanyadors espanyols, Bernat Armangué, Emilio Morenatti i Daniel Ochoa de Olza. A més, el CCCB es converteix en l’únic centre espanyol que exhibirà els treballs guanyadors de la categoria projectes multimèdia creada el 2011, que compta també amb dos espanyols guardonats Pep Bonet i Miquel Dewever-Plana.

En aquesta edició han participat 5.666 fotògrafs (dels quals 235 són espanyols) de 124 nacionalitats, amb 103.481 imatges enviades, classificades en vuit categories: Notícies d’actualitat, Temes d’actualitat, Temes contemporanis, Vida quotidiana, Retrats en l’entorn, Retrats, Naturalesa i Esports.

«FACE REALITY», lema de la presentació de WPP a Barcelona, convida els visitants a testimoniar, sense censura ni manipulacions, l’estat del món, i ens encara a la realitat global i local per poder reflexionar i ampliar els nostres punts de vista. Com cada any, les imatges premiades ens informaran, emocionaran i interrogaran, convertint World Press Photo en una cita ineludible per a qualsevol ciutadà que vulgui estar més ben informat.

De dimarts a dijous d’11 a 20h

Divendres d’11 a 21h

Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 21h

Tancat els dilluns no festius

Les taquilles tanquen mitja hora abans del tancament de la sala.

Més info aquí http://www.cccb.org/ca/exposicio-world_press_photo_13-44780