XXI SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA se celebrarà del dijous 29 d’octubre al diumenge 1 de novembre en el recinte de Fira Barcelona Montjuï

FIRA DE BARCELONA MONTJUÏC.
PALAUS 1, 2 y 4 y Plaça Univers
Del dijous 29 d’octubre al diumenge 1 de novembre de 2015

342_x_xxi-salon-del-manga-de-barcelona-cartel-baja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EL XXI SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA se celebrarà del dijous 29 d’octubre al diumenge 1 de novembre en el recinte de Fira Barcelona Montjuïc. El certamen ocuparà el Palau 1, les dues plantes del Palau 2, el Palau 4 i la plaça Univers, on estarà ubicat l’escenari. El Saló ocuparà aquesta edició un total de 60.000 metres quadrats.

LA PLAÇA UNIVERS acollirà l’escenari, on tindran lloc els concursos de Cosplay, l’Anime Song Contest, exhibicions de balls asiàtics i actuacions musicals.

EL PALAU 1 estarà dedicat a la gastronomia japonesa, i també acollirà el taller de cuina i l’espai Super Mario Bros.

LA PLANTA BAIXA DEL PALAU 2 albergarà els expositors, el taller de manga, la zona infantil, la sala d’actes 1 i exposicions. LA PLANTA SUPERIOR DEL PALAU 2 (anomenada 2.1), acollirà l’espai L’Esperit del Japó, en el que se celebraran activitats relacionades amb la cultura japonesa, les seves tradicions, les teràpies naturals i la sala d’actes 2.

El PALAU 4 acollirà la sala de projeccions, exposicions, tallers de jocs japonesos, espais per a cosplayers i altres activitats.

Accessos:

L’entrada al recinte per a visitants amb entrada anticipada, amb invitacions i els caracteritzats inscrits online (aquests únicament el divendres 30 d’octubre) es farà per l’Avinguda Reina Maria Cristina. L’accés per al públic que compri l’entrada a les taquilles serà per la Plaça Espanya, tal com s’indica en el plànol.

Horaris:

Dijous 29 d’octubre: de 10:00 a 20:00 h.
Divendres 30 d’octubre: de 09:00 a 21:00 h.
Dissabte 31 d’octubre: de 09:00 a 21:00 h.
Diumenge 1 de novembre: de 09:00 a 20:00 h.

A les taquilles es vendran les entrades disponibles. En el cas que s’hagin exhaurit per venda anticipada les entrades corresponents per a qualsevol dels dies del Saló, es comunicarà a través del web de FICOMIC, xarxes socials i mitjans de comunicació.

Más información http://ficomic.com/