ActividadesActualidad

XXII SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA (del 29 d´octubre al dimarts1 de novembre)

 

 banner-web-click-here-960x315-sm16-agotadas-sab-dom-01

 

 

FIRA DE BARCELONA MONTJUÏC.
PALAUS 1, 2, 4, 5 i Plaça Univers
Del dissabte 29 d’octubre al dimarts 1 de novembre de 2016

 
EL XXII SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA se celebrarà del dissabte 29 d’octubre al dimarts 1 de novembre del 2016 en el recinte de Fira Barcelona Montjuïc. El certamen ocuparà el Palau 1, les dues plantes del Palau 2, el Palau 4, el Palau 5 i la plaça Univers on estarà ubicat el gran escenari cobert. El Saló tindrà en aquesta edició un total de 70.000 metres quadrats.

LA PLAÇA UNIVERS acollirà el gran escenari cobert, on tindran lloc els concursos de Cosplay, exhibicions de balls asiàtics, actuacions musicals i altres activitats. En aquesta plaça també estaran ubicats els food trucks.

EL PALAU 1 estarà dedicat a la gastronomia japonesa, amb restaurants japonesos, taller de cuina i una gran exposició sobre temàtica culinària.

LA PLANTA BAIXA DEL PALAU 2 albergarà els expositors, la zona infantil, la sala d’actes 1, l’espai de videojocs i diverses exposicions.

LA PLANTA SUPERIOR DEL PALAU 2 (anomenada 2.1), acollirà l’espai L’Esperit del Japó, en el que se celebraran activitats relacionades amb la cultura japonesa i les seves tradicions, a més d’acollir exposicions i la sala d’actes 2. Allà trobarem el taller de macrobiòtica, el taller de japonisme, el taller de quimono, la sala de te i la sala de meditació, entre d’altres activitats.

El PALAU 4 serà l’espai dedicat als tallers. Comptarà amb tallers de manga, d’anime, de cosplay, de videojocs i de youtubers, a més d’exposicions i altres activitats.

A l’auditori del PALAU 5 se celebraran exhibicions de balls, actuacions de cosplayers, actuacions musicals i projeccions d’anime. També hi haurà espais per a les arts marcials japoneses i altres activitats. L’accès al Palau 5 serà per plaça Univers.

situacion
 
Accessos:
L’entrada al recinte per a visitants amb entrada anticipada i amb invitacions és farà per l’Avinguda Reina Maria Cristina. Aquest també serà l’accès del dilluns 31 d’octubre per als cosplayers amb invitació online corresponent a la seva inscripció on-line. L’accés per al públic que compri l’entrada a les taquilles serà per la Plaça Espanya, tal com s’indica en el plànol.
Horaris:
Dissabte 29 d’octubre: de 9:00 a 21:00 h.
Diumenge 30 d’octubre: de 09:00 a 21:00 h.
Dilluns 31 d’octubre: de 09:00 a 21:00 h.
Dimarts 1 de novembre: de 09:00 a 20:00 h.A les taquilles es vendran les entrades disponibles. En el cas que s’hagin exhaurit per venda anticipada les entrades corresponents per a qualsevol dels dies del Saló, es comunicarà a través del web de FICOMIC, xarxes socials i mitjans de comunicació.
 
Venda d’entrades:
Les taquilles ubicades a la Plaça Espanya obriran a les 09.00 els quatre de dies de celebració del XXII Saló del Manga de Barcelona. S’hi vendran les entrades disponibles per al mateix dia. En cas que s’hagin exhaurit per venda anticipada les entrades corresponents per a qualsevol dels dies del Saló, es comunicarà a través del web de FICOMIC, xarxes socials i mitjans de comunicació.

L’entrada és vàlida només per al dia que s’indica a la mateixa. L’abonament per als quatre dies serveix com a entrada per a cadascun dels quatre dies del certamen. Les entrades per a grups escolars només seran vàlides per al dilluns 31 d’octubre, i únicament es vendran a les taquilles.

LA VENDA ANTICIPADA COMENÇARÀ EL DILLUNS 11 DE JULIOL, EXCLUSIVAMENT A TRAVÉS DEL WEB DE FICOMIC: www.ficomic.com. En cas que s’exhaureixin les entrades corresponents a qualsevol dels quatre dies del certamen, es comunicarà a través del web de FICOMIC, xarxes socials i mitjans de comunicació. Això vol dir que A LES TAQUILLES NO ES VENDRAN ENTRADES DELS DIES QUE PER VENDA ANTICIPADA S’HAGIN EXHAURIT. A la compra d’entrada per venda anticipada cal afegir el cost corresponent a les despeses de gestió.

Entrada general: 9 €
L’entrada general es podrà adquirir per venda anticipada a través del web de FICOMIC: www.ficomic.com. També es podrà comprar a les taquilles (situades a Plaça Espanya) sempre que no s’hagin exhaurit les entrades generals per a aquell dia per venda anticipada. L’entrada serà vàlida únicament per al dia que s’indica a la mateixa. La data d’inici de la venda anticipada serà el 11 de juliol.Entrada descompte: 7 €
Els titulars del Carnet Jove, de la Targeta Rosa i els majors de 65 anys podran adquirir les entrades al preu de 7 €.
Els titulars del Carnet Jove poden comprar les entrades anticipadament a través del web de FICOMIC: www.ficomic.com
L’entrada es podrà adquirir a les taquilles situades a Plaça Espanya sempre que no s’hagin exhaurit les entrades descompte per a aquell dia per venda anticipada.
Els titulars del Carnet Jove i de Targeta Rosa podran adquirir un màxim d’una entrada per dia de celebració del Saló.
La data d’inici de la venda anticipada serà el 11 de juliol. L’entrada serà vàlida només per al dia que s’indica en aquesta.
Aquest tipus d’entrada no es pot acumular a d’altres promocions del Saló.

Entrada grups escolars: 2 €
L’escola ha de presentar a les taquilles una carta del centre en la que s’especifiqui el nombre d’alumnes i de mestres visitants. De venda només a les taquilles del XXI Saló del Manga de Barcelona. L’entrada per a grups escolars serà vàlida únicament pel dilluns 31 d’octubre. Aquest tipus d’entrada no es pot acumular a d’altres promocions del Saló.

Abonament  4 dies: 27 €
L’abonament per als quatre dies del Saló es podrà adquirir per venda anticipada a través del web de FICOMIC. També es podrà comprar a les taquilles (situades a Plaça Espanya) sempre que no s’hagin exhaurit els abonaments per venda anticipada. La data d’inici de la venda anticipada serà el 11 de juliol. Aquest tipus d’entrada no es pot acumular a d’altres promocions del Saló.

El menors de 3 anys no paguen entrada.
L’organització podrà realitzar tots aquells canvis a la programació i ubicació d’activitats dins del recinte del XXII Saló del Manga de Barcelona que consideri necessàries.

PROHIBIT L’ACCÉS AL SALÓ AMB ANIMALS, BICICLETES, MONOPATINS, PATINETS, ROLLERS I SIMILARS.

AVÍS: D’acord amb el Reial Decret 137/1993 sobre el Reglament d’Armes, queda terminantment prohibit que els visitants portin armes de foc, de metall i altres objectes contundents o imitacions que per les seves característiques puguin induir a confusió sobre la seva autèntica naturalesa. També es prohibeix l’ús d’elements perillosos per a la integritat física de les persones com ara material pirotècnic i inflamable. Només es permeten imitacions d’armes fetes de plàstic, cartró i altres materials que no comportin perill.

 
Adreça del recinte / cóm arribar-hi::
Fira Barcelona – Palacios1, 2, 4, 5 i Plaza Univers – Montjuïc
Avda. Reina María Cristina s/n
08004 Barcelona
metro bus
 Línia 1 – Estació «Espanya»
 Línia 3 – Estació «Espanya«
Línies de TMB:
D20, H12, V7, 9, 13, 27, 37, 50, 65, 79, 91, 109, 150, 165Més informació (http://www.tmb.cat/ca/home)

ENTITAT METROPOLITANA DEL TRANSPORT

(A1) Aeroport Terminal 1- Pl. Catalunya
(A2) Aeroport Terminal 2 – Pl. Catalunya
Des de L’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Gavà, Viladecans, Castelldefels:
Línies CJ, L70, L72, L80, L81, L86, L87, L94, L95

Més informació (http://www.ambmobilitat.cat/ )

Línies S8, S33, R6, R5, S4 (estació «Espanya»)

Més informació (http://www.fgc.cat/cat/index.asp )

L’estació de RENFE més propera és Barcelona»Sants-Estació»
Parada AVE – Trens Llarg Recorregut
Més informació (www.renfe.com )Línies de Rodalies

R1 Molins de Rei – Maçanet Massanes
R2 Castelldefels – Granollers Centre
R2 Nord Aeroport – Maçanet Massanes (per Granollers Centre)
R2 Sud St. Vicenç de Calders – Barcelona Estació de França (per Vilanova i la Geltrú)
R3 L’Hospitalet de Llobregat – Puigcerdà (per Vic)
R4 St. Vicenç de Calders – Manresa (per Vilafranca del Penedès)

Línies Regionals:

R11 Barcelona Sants-Estació – Portbou (per Girona)
R12 L’Hospitalet de Llobregat – Lleida (per Manresa)
R13 Barcelona Estació de França – Lleida (per Valls)
R14 Barcelona Estació de França – Lleida (per Tarragona y Reus)
R15 Barcelona Estació de França – Riba-roja d’Ebre (per Tarragona y Reus)
R16 Barcelona Estació de França – Tortosa / Ulldecona (per Tarragona)