XXIII Edició del mercat vintage 12 i 13 DE DESEMBRE @ ESTACIÓ DE FRANÇA

102eaa13a6fe6c02948035f1e5886a8461288eab

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 i 13 DE DESEMBRE @ ESTACIÓ DE FRANÇA

 

Hi ha petits plaers a la vida que només arriben quan baixen les temperatures. Dormir per fi sota el pes de l’edredó, fer el canvi d’armari i redescobrir aquell jersei que tant t’agrada, començar a pensar en els regals de Nadal amb un somriure murri als llavis… Ai, els regals!

Per ajudar-te amb això i molt més arriba la XXIII Edició del mercat vintage per excel·lència de Barcelona, ​​l’últim Lost&Found Market de l’any.

Llibres antics que van fer somiar a nens i grans, roba única pel teu proper sopar nadalenc, vinils que voldràs emmarcar, còmics clàssics que creies haver oblidat, productes informàtics dels 80’s, joguines peculiars i molt més. Amagats pels passadissos de l’Estació de França trobaràs parades amb objectes màgics i melancòlics esperant un nou propietari.

I si el que realment vols és formar part de Lost&Found Market, inscriu-te al sorteig de places del 16 al 22 de novembre a http://lostfoundmarket.com/bcn.

El dia 23 realitzarem el sorteig davant de notari i publicarem els resultats a la nostra pàgina de Facebook. Per saber més detalls sobre el procés, fes un cop d’ull aquí.

Així que ja ho saps. Vine el segon cap de setmana de Desembre a buscar els teus tresors, brindar amb nosaltres i ballar al ritme dels grans 2nd Hand Deejays de Lost&Found Market. No t’ho pots perdre.

T’hi esperem!

Lost&Found Market

On: Estació de França, Barcelona.

Quan: 12 i 13 de desembre

Horari: 11h a 20h

Entrada públic gratuïta.

http://lostfoundmarket.com/bcn
FB Event: https://www.facebook.com/events/1068151163209199/

12 y 13 DE DESEMBRE @ ESTACIÓN DE FRANCIA

Hay pequeños placeres en la vida que sólo llegan cuando bajan las temperaturas. Dormir por fin bajo el peso del edredón, hacer el cambio de armario y redescubrir ese jersey que tanto te gusta, empezar a darle vueltas con una sonrisa pícara a los regalos de Navidad… ¡Ay! ¡Los regalos!

Para ayudarte con eso y mucho más llega la XXIII Edición del mercado vintage por excelencia de Barcelona, el último Lost&Found Market del año.

Libros antiguos que hicieron soñar a niños y mayores, ropa única para sorprender en tu próxima cena navideña, vinilos que querrás enmarcar, cómics clásicos que creías haber olvidado, productos informáticos de los 80’s, juguetes peculiares y mucho más. Escondidos en los pasillos de la Estación de Francia encontrarás paradas con objetos mágicos y melancólicos esperando un nuevo dueño.

Y si lo que realmente quieres es formar parte de Lost&Found Market , inscríbete al sorteo de paradas del 16 al 22 de noviembre en http://lostfoundmarket.com/bcn. El días 23 realizaremos el sorteo ante notario y publicaremos los resultados en nuestra página de Facebook. Para saber más detalles sobre el proceso, echa un vistazo aquí.

Así que ya lo sabes. Ven el segundo fin de semana de diciembre a buscar tus tesoros, brindar con nosotros y bailar al ritmo de los grandes 2nd Hand Deejays Lost&Found Market. No te lo puedes perder.

¡Te esperamos!

Dónde: Estación de Francia, Barcelona

Cuando: 12 y 13 de diciembre de 2015

Horario: 11h a 20h

Entrada público gratuita.

http://lostfoundmarket.com/bcn
FB Event: https://www.facebook.com/events/1068151163209199/