XXV Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants (de l’11 al 16 de novembre)

maratocinematerror

De l’11 al 16 de novembre el Centre Cívic Cotxeres de Sants acull, entre altres activitats i projeccions, una nova edició del concurs de curts d’aquests gèneres

Amb 25 edicions a les seves espatlles, la ja tradicional Marató de Cinema Fantàstic i de Terror torna un any més a la seva cita ineludible al Centre Cívic Cotxeres de Sants, sent una de les activitats més esperades pels fans del cinema de gènere. Enguany, entre l’11 i el 16 de novembre.

Englobat dins el 15è concurs de curtmetratges, l’espai dedica els cinc primers dies de la mostra a projectar una completa selecció de curts, entre tots els que s’han rebut per a la competició. Entre ells (el divendres dia 15), els finalistes a millor curt, curt d’animació o curt en català.

El dissabte dia 16, per la seva banda, és el que es dedica a La nit més llarga del cinema fantàstic i de terror, amb una projecció maratoniana des de les 7 de la tarda i durant tota la nit i matinada de les pel·lícules Aliens: el regreso; Iron Man 3; la nova versió de Posesión infernal (Evil Dead); Braindead, tu madre se ha comido a mi perro; Hansel & Gretel: Cazadores de brujas i el clàssic Pesadilla en Elm Street.

Hi haurà, a més, activitats paral·leles. Entre elles, una sessió especial dedicada al cinema mexicà, un certamen de microrelats o una partida de rol.