Teatro

Yo quería ser una chica Almodóvar pero dejó de tener sentido de la cia La Chacha del Rey (12, 13, 14 i 15 d’abril) La Gleva

laglevalogo_01

 

chica_almodo769var-6_400

 

 

 

 

 

 

 

 

Yo quería ser una chica Almodóvar pero dejó de tener sentido de la cia La Chacha del Rey

12, 13, 14 i 15 d’abril · De dijous a dissabtes a les 20:30 i diumenges a les 19:00

Laia Alberch i Paula Ribó interpreten aquesta proposta de la companyia La Chacha del Rey. El muntatge és un espectacle que reflexiona sobre la inevitable insatisfacció de la raça humana i brinda al públic una excusa perfecta per aprofundir en les seves emocions i per visualitzar la vida com un joc de recerca constant.

El punt de partida de la proposta són dues noies, dues cadires, una nevera i una esterilla, tot ben acomodat sobre el llom d’una balena. Amb l’esperança beckettiana de que l’animal desperti algun dia, les dues protagonistes s’aixequen cada matí i no fan res més que esperar. El fet que les protagonistes visquin damunt d’una balena adormida és una metàfora perfecte de l’anestèsia social que pateix la generació dels joves actuals. Son incapaços de moure’s perquè el mar és massa gran, les possibilitats són excessives. La companyia vol explicar i endinsar-se en la incapacitat de decidir, avançar i escriure la pròpia història. La contradicció entre allò que volen els joves, el que tenen, el que desitgen i el que haurien d’estar fent, són els components que vesteixen una peça cíclica que sempre acaba al mateix lloc.

LA CHACHA DEL REY és una companyia de teatre contemporani formada per Laia Alberch i Paula Ribó. Sorgeix després d’anys d’amistat per dur a terme el seu primer espectacle. S’estrenen el Juny del 2016, a Barcelona i més tard, entren a formar part de la programació d’Abril i Maig del 2017 del Teatre Tantarantana, a Barcelona. Aquesta unió artística porta a la companyia a generar un treball que combina l’escena de text i el teatre de composició física, creat a partir d’imatges escèniques i un llenguatge que només necessita la paraula quan el cos ja ha dit tot el que tenia per dir. Una companyia que aposta per dur a escena tot allò que ens explica i ens defineix, allò que ens mou i que treballa amb idees, imatges i situacions que exciten la nostra ment i el nostre cos.