Love of Lesbian Fi de Gira «El Poeta Halley» Sant Jordi Club 24 i 25 de novembre de 2017

Love of Lesbian
Fi de Gira «El Poeta Halley»

 

LOVE_OF_LESBIAN_700_x324px

 

Sant Jordi Club
24 i 25 de novembre de 2017

Hora:  21h

Amb el començament de l’any 2016, Love of Lesbian s’embarcaven sense saber-ho, en un viatge iniciàtic en el qual el vent ha bufat a favor seu. Un any de recollir el sembrat, avistar fites i assolir; ascendint i aconseguint fer de «El Poeta Halley» un cometa dels que no se’n van perquè és impossible deixar-lo marxar.

Els lesbianos han convertit aquest any en una mirada al futur. Sense renunciar al passat però no conformant-se amb el present. Fent de les seves tretze noves cançons clàssics en el seu repertori. Convertint el seu show en una «primera vegada» acollidora, que acaba d’arrodonir l’experiència de gairebé 20 anys sobre l’escenari.

2016 ha estat l’any en què «El Poeta Halley» s’ha escoltat més de 20 milions de vegades a Spotify. L’any en què el single «Bajo el Volcán» ha tingut més de dos milions i mig de reproduccions a YouTube. 2016 ha estat un any d’èxits en nombre i lletra. Un any de sumar triomfs i viure’ls; el preàmbul d’un 2017 que s’encara amb una gira de sales per tot el país i la rebuda del Disc d’Or per més de 20.000 còpies venudes.

¿El final del viatge? Dos grans cites: WiZink Center (Madrid) i Sant Jordi Club (Barcelona). El colofó ​​a una història que no entén de desenllaços.

Preus Entrades:

– General Pista: 30€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

OrganitzaMusic Bus

Web: www.loveoflesbian.com