05/12/23, la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya acull Ni una menys!

Ni una menys!,l’acte reivindicatiu del TNC per l’Erradicació de la Violència vers les Dones

El 5 de desembre, la Sala Petita acollirà un espectacle amb música, lectura de textos i debat coordinat per l’escriptora Carmen Domingo per tal d’avançar cap un món més igualitari i més segur

Ni una menys!, una nova oportunitat per compartir i inspirar-nos mútuament

 05/12/23, la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya acull Ni una menys!

Amb motiu del Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència vers les Dones que se celebra cada any el 25 de novembre, el Teatre Nacional de Catalunya s’ha volgut sumar als actes reivindicatius que es duran a terme des de diverses institucions per tal de mantenir ferm el seu compromís amb la llibertat de les dones i amb una societat més lliure.
En aquest sentit, Ni una menys! serà una ocasió única per, a través de la música, la lectura de textos i el debat, poder reivindicar que només mitjançant la consciència, l’educació i la solidaritat es pot posar fi a aquesta desigualtat. La cita serà el 5 de desembre, a les 19 hores, a la Sala Petita del TNC.

La violència masclista és la violència que s’exerceix contra les dones pel fet de ser dones i és una xacra de la societat que té un impacte devastador tant a nivell individual com comunitari. Aquest acte, coordinat per l’escriptora i periodista Carmen Domingo (a la foto), vol incidir en la necessitat de recordar la importància de treballar col·lectivament i de parlar-ne obertament.

L’acte constarà d’una taula rodona moderada per Carmen Domingo amb la psicòloga Beatriz Berenguer i la cap de la Unitat Central d’Atenció i Seguiment a Víctimes dels Mossos d’Esquadra Andrea Garcia, i de quatre lectures de textos d’Aurora BertranaVíctor Català, Isabel-Clara Simó Montserrat Roig amb les veus d’Eva PiquerRosa Renom Neus Pàmies, qui a més cantarà cançons populars amb el músic Gerard Marsal.

Ni una menys! vol ser una nova oportunitat per compartir i per inspirar-nos mútuament per tal de poder avançar cap a un món més igualitari i més segur.