080 Barcelona Fashion es desplaça al Museu Marítim (del 2 al 5 de febrer)

080_banner_home_inscripccions_cat

La propera edició del 080 Barcelona Fashion tindrà lloc del 2 al 5 de febrer, al recinte del Museu Marítim de Barcelona-Drassanes Reials on es presentaran les noves col·leccions de més d’una trentena de dissenyadors i marques per a la propera temporada tardor-hivern 2015.

El Departament d’Empresa i Ocupació, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa 080 Barcelona Fashion com a plataforma d’internacionalització de la moda catalana. També com a un instrument estratègic per al procés de relocalització de la producció tèxtil i la creació de sinergies entre els dissenyadors i les empreses del sector.

L’elecció del Museu Marítim de Barcelona- Drassanes Reials respon a la voluntat del 080 Barcelona Fashion d’escollir espais emblemàtics de la ciutat, i ajudar al seu reconeixement i projecció internacional. Enguany la passarel·la es trasllada al centre històric de la ciutat per ocupar diferents espais del conjunt arquitectònic de les Drassanes Reials, un dels monuments del gòtic civil d’ús industrial més importants del món.

La passarel·la catalana arriba a la seva quinzena edició, com a un certamen consolidat i un referent en el món de la moda a nivell internacional, seguit per milers de professionals i mitjans de comunicació d’arreu del món.

Més disseny català

La nova edició del 080 Barcelona Fashion acollirà les col·leccions dels següents dissenyadors i marques.

Pel que fa els creadors participaran Brain&Beast, Carrascal; Celia Vela; Georgina Vendrell; Isometric; Josep Abril; Justicia Ruano; Krizia Robustella; Lebor Gabala; Manuel Bolaño; Menchén Tomás; Miquel Suay; Miriam Ponsa; Natalie Capell; Oscarleon; Pablo Erroz; Pagè; Rita Row; Sita Murt; TCN; Txell Miras i Who. També desfilaran les marques Aldomartins; Bóboli; CND by Cóndor; Custo Barcelona; Desigual; Escorpion; Mango; Naulover; Punto Blanco i Yerse.