Activitat Catacultural: Un Cel de Poblet molt especial (13 de juny, 4 juliol, 1 d´agost, 29 d´agost)

El Cel de Poblet

cel-poblet

 

 

 

 

 

Un Cel de Poblet molt especial

 

 

Però aquí no s’acaba la cosa, també podreu tastar el nou menú Sopar del Cel de primavera-estiu!

SOPAR DEL CEL (d’abril a setembre)

La constel·lació d’Àries

Amanida de formatge de cabra amb vinagreta de fruits secs

Trobada entre Poseïdó i Ceres

Orada al forn amb patata confitada

Vegetarians:

Rissotto de bolets

La dolça Via Làctia

Pastís de crema catalana

Celler

Vi blanc Francolí D.O.Conca de Barberà Vi negre Rendé Masdéu D.O. Conca de Barberà

Pa, aigua i cafè o infusió

 

image

 

 

 

 

 

 

El recolliment i el silenci, units a una gran nitidesa de l’aire, ens faran gaudir d’una observació singular dels estels, envoltats del conjunt monumental del monestir.

Poblet no es pot visitar amb presses: el programa inclou un sopar, pensat per als més exigents paladars amants de la bona cuina, i una introducció sobre astronomia, a càrrec del divulgador científic Alexandre Español. Coneixerem les diferents constel·lacions que la nit ens ofereix, la mitologia associada a cada una d’elles i les seves diferents interpretacions al llarg de la història de les civilitzacions.

Després de dormir a l’Hostatgeria i d’haver gaudit d’un bon esmorzar, l’activitat continuarà amb una visita guiada pel monestir o, per a aquells que ja l’hagin vist recentment, la possibilitat de passejar lliurement pels seus boscos i l’entorn de la Conca de Barberà (més informació a www.concadebarbera.info).

DATES 2015

(la data indicada correspon al primer dia d’activitat)

25 abril

23 maig

13 juny

4 juliol

1 agost

29 agost

26 setembre

31 octubre

21 novembre

12 desembre

Per a altres dates, si us plau contacti a info@catacultural.com

 

Horari de març a octubre

Primer dia

14.00 h A partir d’aquesta hora es pot fer el registre a l’Hostatgeria. 20.15 h Copa de cava de benvinguda. 20.30 h Introducció al Cel de Poblet: Què estem veient quan mirem al cel?

Opcional: Assistència a les “completes” a l’església del monestir. Els horaris de celebració de les “completes” varien segons l’època de l’any (entre les 20.30h i les 21h). Els agraïrem que ho consultin a www.poblet.cat o a la recepció de l’Hostatgeria.

21.00 h Sopar del Cel. Cuina monàstica amb elements de cuina contemporània. 22.45 h Observació astronòmica a través del telescopi (aconsellem portar roba d’abric). 24.00 h Retorn a l’Hostatgeria. S’oferiran infusions i galetes abans d’anar a dormir.

 

Segon dia

8.00 h-10.00 h Esmorzar. 11.30 h Reunió a la recepció per començar la visita guiada al monestir.

 

Sopar, allotjament i esmorzar a l’Hostatgeria de Poblet.

Adult: 95 € (allotjat en una habitació doble amb dos llits)
Nen: 55 € (de 3 a 12 anys)

Consulti el suplement per habitació individual i per llit de matrimoni.

Socis Catacultural 5% descompte (90,25€).

Els descomptes no són acumulables.

Si desitgen dinar dissabte i/o diumenge a l’Hostatgeria de Poblet, poden fer la seva reserva contactant amb l’Hostatgeria (telèfon 977 871 201). El preu de l’activitat no inclou els dinars. Preu especial menú dinar hostes participants de les activitats Sternalia: 19€ / persona.

Totes les activitats es realitzen en català. Per a altres idiomes, es prega que ho consultin a info@catacultural.com

Totes les activitats estan obertes als menors d’edat. No obstant això, són els pares els que poden valorar si el programa i l’horari són els idonis perquè els seus fills en puguin gaudir i integrar-se amb la resta de participants.

 

RESERVES

Per assistir a qualsevol de les activitats al Monestir de Poblet, prèviament caldrà fer la reserva i el pagament.

En el moment de realitzar la reserva s’haurà de triar l’activitat, el menú i especificar si es té alguna intolerància alimentària.

Informació i reserves:
info@catacultural.com Persones amb discapacitat: els preguem que consultin l’accessibilitat dels espais abans d’efectuar la reserva, a través dels mails indicats.

Possibilitat de realitzar l’activitat en exclusiva per a grups a partir de 10 persones.

Contacte: info@catacultural.com
XEC REGAL

Poden regalar a d’altres persones qualsevol de les activitats al Monestir de Poblet.

Els obsequiats poden triar el dia que prefereixin per gaudir de l’experiència dins de les dates en que es realitza l’activitat.

Si tenen dret a algun tipus de descompte, aquest es pot aplicar a la compra del xec regal pels mateixos mitjans.

ANUL·LACIONS I CANVIS DE RESERVES

1. Per canviar el dia de la reserva cal avisar amb 24h d’antelació, en cas contrari es perdrà el seu import sense dret a devolució.
2. L’anul·lació de la reserva no es pot fer via e-mail.
3. L’organització es reserva el dret d’anul·lar l’activitat per no assolir el mínim necessari. En aquests casos, s’oferirà una data alternativa.
4. L’observació del cel es pot anul·lar per causes meteorològiques, però l´activitat sencera no quedaria anul·lada únicament per aquest motiu. L´alternativa per després de sopar és una conferència col·loqui sobre astronomia i l´observació del cel podrà recuperar-se a Poblet un altre cap de setmana d’activitat o a Barcelona a l’Observatori Fabra. 5. En cas de no poder assistir a l’activitat, pot anul·lar la reserva amb 48 h d’antelació. En grups de més de 10 persones cal anular amb 4 dies d’antelació per tenir dret a la devolució de l’import. Les anul·lacions tenen un cost de 5€ per reserva en concepte de despeses de gestió. Per canviar el dia de la reserva cal avisar amb 24 h d’antelació, en cas contrari es perdrà el seu import sense dret a devolució. Sternalia es compromet a retornar l’import en un termini màxim de 10 dies naturals des del moment en que la persona ha facilitat el seu número de compte per a la devolució.