1.500 membres dels clubs de lectura de més de 90 biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals assistiran els dies 26 i 27 de novembre al Teatre-Auditori Sant Cugat per veure l’obra «Adreça desconeguda», protagonitzada per Lluís Homar i l’Eduard Fernández

untitled

1.500 membres dels clubs de lectura de més de 90 biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals assistiran els dies 26 i 27 de novembre al Teatre-Auditori Sant Cugat per veure l’obra «Adreça desconeguda», protagonitzada per Lluís Homar i l’Eduard Fernández. A la cita del dia 26 assistirà l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, mentre que el dia 27 comptarà amb l’assistència de la diputada adjunta a Cultura de la Diputació de Barcelona, Mireia Hernández, i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Cugat, Xavier Escura.

Es tracta de la tercera trobada dels clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals, anteriorment els clubs havien assistit a una representació d'»Aloma» de Dagoll Dagom, amb motiu de l’Any Rodoreda, i a un concert de Raimon.

Els assistents a la trobada provenen de biblioteques d’arreu de la demarcació de Barcelona. Enguany, podran veure una representació especial per als clubs de lectura de l’obra «Adreça desconeguda», basada en una novel·la de l’escriptora nord-americana Kathrine Kressman Taylor. L’obra es va publicar el 1938 com un toc d’atenció a les idees nazis que dominaven Alemanya. La versió que veuran els clubs està dirigida per Lluís Homar, que també fa d’intèrpret juntament amb Eduard Fernández. Els assistents podran conversar amb els actors un cop finalitzi l’obra.

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona compta aquest curs 2013-2014 amb més de 400 clubs de lectura, els quals estan centrats en gèneres i temes tan diversos com el les novel·les en diversos idiomes, el còmic manga, la novel·la negra, la poesia, el cinema d’autor, els llibres de viatges o la gastronomia, entre altres. El Servei de biblioteques de Sant Cugat organitza 5 clubs de lectura dels quals en són usuàries 80 persones