Concert a la Fundació Antoni Tàpies | 27 de novembre de 2013

Imatge Premi Imperiale - alta

CONCERT

ArtinGroup | Neu Records | Fundació Antoni Tàpies
Dia: 27 de novembre de 2013

Hora d’inici de l’acte: 19.30 h.

Lloc: Fundació Antoni Tàpies

Carrer Aragó, 255 08007 Barcelona
Acte: 19.30 h ­ Parlaments

20.15 h ­ Concert de Barcelona Reed Quintet

* La conferència prevista del Dr. Soichi Hirai, comisari del Museu d’Art Modern de Kyoto, ha quedat anul·lada per motius aliens a l’organització.

Arran de l’interès que l’artista Antoni Tàpies   va demostrar per la cultura i l’espiritualitat    japonesa, que li va valer el Praemium  Imperiale de pintura del Japó l’any 1990,  l’entitat ArtinGroup va plantejar a la  Fundació Antoni Tàpies la possibilitat d’acollir un acte amb motiu l’Any Dual:  Espanya–Japó.

La Fundació Antoni Tàpies  va accedir a co-organitzar, juntament també  amb Neu Records, un esdeveniment amb  aquest propòsit pel dia 27 de novembre del  2013.

L’acte consistirà en un concert de música  clàssica i contemporània japonesa a càrrec  de la prestigiosa formació musical catalana Barcelona Reed Quintet.

El concert serà un  recorregut des de clàssics contemporanis,  com ara Toru Takemitsu o Joji Yuasa, fins  als nous valors de la música d’avantguarda   nipona: Hosokawa, Noda, Natsuda i   Fujikura.

El concert inclourà dues obres  escrites especialment per a l’ocasió de Dai  Fujikura i Masakazu Natsuda, que  s’interpretaran en estrena mundial.

 

El concert tindrà lloc a la Sala Principal de la Fundació Antoni Tàpies, acompanyat per les  obres de l’exposició Antoni Tàpies. Col·lecció, # 6.

 

Programa de l’acte:

19.30 h. – Parlaments.

20.15 h. – Concert de Barcelona Reed Quintet.

1. Edi, Toshio Hosokawa.

2. Improvisations I, II & III, Ryo Noda.

3. Chanson suspendue. Masakazu Natsuda (estrena mundial).

4. Bass Clarinet solitude, Joji Yuasa.

5. Distance, Toru Takemitsu.

6. Wind Skein, Dai Fujikura (estrena mundial).

– 21.00 h. –

Fi del concert.