10è DIA DE BRASIL ( 9 de setembre)

Programació i calendari

10è DIA DE BRASIL
09 DE SETEMBRE 2018
POBLE ESPANYOL

Preu: 5 € à 6 € i 7 € anticipada i 7 €
Menors de 12 anys i majors de 65 entrada gratuïta

Horari: de 13 a 24h
Horari zona infantil: de 12h a 18h

4a MOSTRA DE CINEMA DIA DE BRASIL
20 al 23 DE SETEMBRE 2018
CINEMES GIRONA

 

Preu: 4 € anticipada i 5 € a taquilla
Descomptes vigents a Cinemes Girona

Horari: 20h totes les projeccions
http://www.diadebrasil.es/2018/

 

af_anuncio revista

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Festival Dia del Brasil a Barcelona prepara

una gran celebració a la seva desena edició

Barcelona, ​​13 d’agost de 2018. Aquesta 10a edició del Festival Dia del Brasil, inclou una variada programació que captivarà a públics de totes les edats i procedències, al Poble Espanyol de Barcelona, el proper 9 de setembre de 13:00 a 23:30. Aquest any tindran cabuda, per exemple, l’Escola de Samba Units de Barcelona, ​​artistes reconeguts de la música popular brasilera com Margareth Menezes i Tulipa Ruiz, altres novells de l’escena brasilera barcelonina, com el grup Ganza. A més, un concert molt especial de celebració dels 10 anys del festival amb la participació d’artistes residents a Barcelona, ​​que ja van passar pel Festival en anys anteriors com Jabu Morales, Mariana Amaral i Victor Salvatti.

 

Activitats com batucada, capoeira i un extens programa d’activitats per gaudir en família, completaran la programació de l’esdeveniment, que l’any passat va atreure al Poble Espanyol més de 7.000 persones. Les entrades estaran disponibles a Atrapalo.com amb un descompte per venda anticipada (des·de 5 euros) sobre el preu de taquilla (8 euros).

La millor gastronomia del Brasil

 

Un dels plats forts del festival, mai millor dit, serà l’espai gastronòmic, que enguany oferirà opcions per a tots els paladars. Hi participaran un total de 10 espais gastronòmics (The Dog is Hot, Casa do ACAI, Manga Rosa, Cullera Gulosa, Coses Goianas, La Carioca, Rei de la Carn i Feijoada). Així, el públic podrà gaudir dels diferents sabors de Brasil.

Més activitats per gaudir en família

 

I com no podria faltar, el festival torna a programar activitats que són un èxit cada any, com la Batucada Confusa, representada aquest any per l’Escola Samba Units Barcelona i la tradicional roda de capoeira, coordinada pel grup Cordão d’Ouro.

 

També hi haurà un espai infantil amb tot un ventall d’activitats per als més petits, organitzat per l’Associação de País Brasileirinhos (Associació de Pares de nens brasilers). De 13h a 18h hi haurà tallers i jocs tradicionals per als més petits.

V Mostra de Cinema Dia del Brasil

 

El Festival de la Cultura Brasilera també s’estén durant setembre amb la V Mostra de Cinema Dia del Brasil, que tindrà lloc del 20 al 23 de setembre als Cinemes Girona de Barcelona (C/Girona 175). Aquest any es podran veure 4 pel·lícules produïdes recentment al país sud-americà i premiades en diferents festivals. A més, seran projectats dos curtmetratges, abans de les sessions de dijous 20 i diumenge 23.

 

Dijous | Setembre 20 | 20h

«Baronessa», de Juliana Antunes (híbrid, 2017, 70′)

+ Curtmetratge «Herdeiro dóna escravidão» (Nega Lucas i Luiz Felipe Lucas, 2016, 3′)

 

Divendres | Setembre 21 | 20h

«Cafè com canyella», d’Ary Rosa i Glenda Nicácio (ficció, 2017, 100′)

Col·labora: Casa Amèrica Catalunya

 

Dissabte | Setembre 22 | 20h

«Capoeira, um passo a dois», de Jorge Itapuã (híbrid, 2016, 72′)

 

Diumenge | Setembre 23 | 20h

«Ela volta na cinquena», d’André Novais (ficció, 2015, 108′)

+ Curtmetratge «Minha mãe» (Nega Lucas i Fernanda Medeiros, 2018, 4′)

 

La Mostra de Cinema Dia de Brasil compta amb el suport de Ventura, Films de Plàstic, Rosza Films, Daza Films, Casa Amèrica Catalunya, Festival CachoeiraDoc, Pindorama, Cinemes Girona i Ajuntament de Barcelona.