ALL THOSE FOOD MARKET (15 i 16 de setembre)

ALL THOSE FOOD MARKET

 

qAlxjuNg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Gastronomia, artesania i bon ambient tornen al Teatre Nacional de Catalunya
Després de les vacances d’estiu, All Those Food Market ens sorprendrà amb l’edició de setembre que inclourà un mercat carregat de propostes gastronòmiques i una gran zona dedicada a les famílies.

El mercat dels emprenedors i artesans gastronòmics torna amb una nova edició per celebrar el final de l’estiu els propers 15 i 16 de setembre al Teatre Nacional de Catalunya.

Un cop més, All Those Food Market presentarà la combinació perfecta de parades de cuina de carrer seleccionats, menjar artesà i de proximitat, vins, cerveses i begudes naturals de petits productors, tallers culinaris, propostes musicals atractives i una gran varietat d’activitats pensades especialment pels més petits.

Aquests són els 5 motius pels quals All Those Food Market serà el pla postvacances perfecte:

1. Tornem al TNC. El segell d’identitat d’All Those és celebrar la cultura gastronòmica independent a llocs emblemàtics de la ciutat i després de l’èxit de l’última edició el passat abril, el mercat torna al Teatre Nacional de Catalunya, un espai icònic de Barcelona.

2. L’excel·lència per bandera. Els projectes gastronòmics i els xefs més potents del panorama local mai no es perden l’esdeveniment. El xef Rafa Peña del restaurant Gresca, l’equip jove de Casa Xica, l’street food de Chivuo’s o el xef Kenji Ueno del restaurant Aiueno o són alguns dels caps de cartell d’aquesta nova edició. Qui més s’hi afegirà?

3. Artesania local per guarnir la taula. Vaixelles de ceràmica, utensilis de fusta, propostes 0 waste… Més que mai, All Those Food Market va de menjar bé, bonic i sostenible.

4. Famílies modernes. Més espai chill out per nadons, més comoditat per les famílies, més activitats gratuïtes pels més grans de 3 anys,… Més i millor perquè els petits també gaudeixin al màxim d’All Those Food Market.

5. Amb les mans al plat. Les propostes de tallers gastronòmics per adults segueixen creixent i a més de l’alimentació saludable, els vins naturals i el cafè d’especialitat, en aquesta nova edició la sostenibilitat serà una temàtica amb molt de protagonisme. A més, comptarem amb professionals com la xef i divulgadora d’un estil de vida saludable Elka Mocker o amb la sommelier i editora de la revista australiana especialitzada en vins naturals Pipette Rachel Signer. T’ho perdràs?
Dissabte 15 i diumenge 16 de setembre de 2018
Dissabte: 11h – 23h; diumenge: 11h – 20h

Teatre Nacional de Catalunya
Plaça de les Arts, 1, Barcelona

Més informació:
allthose.org
facebook.com/allthosecommunity
instagram.com/all_those