14è Festival d’Arts Escèniques de Santa Eulàlia L’H: del 2 al 5 de juny de 2106

 

14-Festival-A-566x400

 

 

 

 

 

 
14è Festival d’Arts Escèniques de Santa Eulàlia L’H: del 2 al 5 de juny de 2106. Totes les activitats són gratuïtes excepte les Càpsules L’H.

  • Comencem el Festival amb Càpsules de L’H el DIJOUS 2 amb una programació molt recomanable: Teatre, Dansa, Màgia de prop, Música i Art Digital, en llocs sorprenents del barri de Santa Eulàlia. En cooperació amb l’associació de Comerciants de Santa Eulàlia, el Centre Cultural Santa Eulàlia i el Centre Cultural La Bòbila. Preu per a tot el recorregut: 10€ (amb el canet de biblioteques o la Laia Card).
  • El DIVENDRES la tarda estarà dedicada al teatre Comunitari-Teatre Social, amb la participació d’escoles del barri de Santa Eulàlia i el grup Miracle Teatre de salut mental de Sant Feliu de Llobregat.
  • A continuació oferirem tallers de teatre gratuïts a diferents espais del barri: un per a infants i un altre per a joves.
  • I com ja és habitual, el DISSABTE al matí farem teatre al carrer, coincidint amb la fira de comerciants al carrer. Amb Plàudite Teatre i el Grup de Teatre Jove PlaTea.
  • A la tarda, Ela-Ela Teatre, de l’institut Santa Eulàlia actuarà al Centre Cultural i tot seguit el Grup de Teatre Jove PlaTea que celebra els quatricentenari de la mort de Shakespeare amb una adaptació de l’obra Shakespeare Mola.
  • I el DIUMENGE, al Parc de l’Alhambra, un clown delectarà el públic familiar amb Tot sol.. i núvol de la Companyia Le Puant.

El Festival d’Arts Escèniques de Santa Eulàlia de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, és una iniciativa de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques i el Centre Cultural Santa Eulàlia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Més informació: http://plaudite.org/14e-festival-darts-esceniques-de-santa-eulalia