ActividadesActualidadExposiciones

18 DE SETEMBRE @ PLAÇA DEL MAR (BARCELONETA)

 

  3d211dd8af1b6e8bc8e7d3b0a54dbe15d65f5855

 

Un dia de platja que es tanca amb una posta de sol taronja, vermella i daurada. El gelat que amaga la xocolata a la punta. El Bis del concert. El petó de comiat. I ara, la fi de l’estiu.

 

Acceptem-ho. Si l’època estival s’allargués durant tot l’any, immediatament deixaria de ser especial. Així que diguem adéu a l’estiu fent del seu final una cosa extraordinària amb l’última edició davant del mar del Lost&Found Market d’aquest any.

 

Anem tots a la Platja de la Barceloneta el 18 de setembre per celebrar que un bon final és el principi d’alguna cosa nova. Perquè al nostre mercat podràs trobar antiguitats i objectes vintage amb els quals començar una nova història. Vinyls clàssics que t’acompanyaran durant les nits que han d’arribar, vestits i camises que protagonitzaran festes memorables, llibres i còmics que marxaran amb tu de viatge per viure experiències que et facin més savi. I moltíssimes altres joies que només pots trobar a Lost&Found Market.

 

Però si a tu el que et ve de gust és vendre la teva col·lecció de vintage i segona mà, entra a http://lostfoundmarket.com/ i inscriu-te fins al 4 de setembre per aconseguir la teva parada. Immediatament rebràs a la teva safata d’entrada un número per al sorteig davant de notari que tindrà lloc el 5 de setembre per adjudicar les places de venda. Després publicarem els números guanyadors a Facebook. Llegeix aquí més detalls sobre com funciona el procés.

 

 

Aixeca els braços, agita’ls amb força i digues Adéu a l’estiu i Hola a una nova època plena d’oportunitats al ritme dels Dj’s del Lost&Found amb una cervesa gelada.

 

T’hi esperem!

 

On: Plaça del Mar, Barceloneta

Quan: 18 de setembre de 2016

Horari: 11h a 22h

Entrada públic gratuïta.

Espai d’exposició 40€

 

+ Informació: 674.696.177

http://lostfoundmarket.com/bcn

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Un día de playa que se zanja con una puesta de sol naranja, roja y dorada. El helado que esconde el chocolate en la punta. El Bis del concierto. El beso de despedida. Y ahora, el fin del verano. 

 

Aceptémoslo. Si la época estival se alargara durante todo el año, inmediatamente dejaría de ser especial. Así que digamos adiós al verano haciendo de su final algo extraordinario con la última edición delante del mar del Lost&Found Market de este año. 

 

Vamos todos a la Playa de la Barceloneta el 18 de septiembre para celebrar que un buen final es sólo el principio de algo nuevo. Porque en nuestro mercado podrás encontrar antigüedades y objetos vintage con los que empezar nuevas historias. Antiguos discos que te acompañarán durante las noches que llegan al día siguiente, vestidos y camisas que protagonizaran fiestas memorables, libros y cómics que se irán contigo de viaje para vivir experiencias que te hagan más sabio. Y muchísimas otras joyas que sólo puedes encontrar en Lost&Found Market.  

 

Pero si a ti lo que te apetece es vender tu colección de vintage, entra en http://lostfoundmarket.com/ e inscríbete hasta el 4 de septiembre para conseguir tu parada. Al cabo de un rato recibirás en tu bandeja de entrada un número para el sorteo ante notario que llevaremos a cabo el 5 de septiembre para adjudicar las plazas de ventaDespués publicaremos los números ganadores en Facebook. Lee aquí más detalles sobre cómo funciona este proceso. 

 

 

Levanta los brazos, agítalos con fuerza y di Adiós al verano y Hola a una nueva época llena de oportunidades al ritmo de los Dj del Lost&Found con una cerveza helada 

 

¡Te esperamos!

 

Saludos,

 

Equipo de L&F

Dónde:  Plaza del Mar, Barceloneta

Cuando: 18 de septiembre de 2016

 

Horario: 11h a 22h

Entrada público gratuita.

Espacio de exposición 40€.

 

+ Información: 674.696.177

http://lostfoundmarket.com/bcn

FB Event: https://www.facebook.com/events/138914106557169/