20a Edició de la Cançó de Pau (30 de desembre)

20a Edició de la Cançó de Pau

 
 canco_not_cat

 

 

 

 

El Tibidabo fa un cant per la Pau

La Cançó de Pau es celebra per 20a vegada consecutiva al Tibidabo per potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte.

Per 20è any consecutiu, els infants i els adults que s’acostin al Parc del Tibidabo el proper 30 de desembre podran participar en l’acte de la Cançó de la Pau. La festa té com a objectiu potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits, en un cant a favor de la Pau al món.

El proper 30 de desembre, les parelles formades per un adult i un nen o nena (fins a 14 anys) podran accedir gratuïtament al Parc, sempre i quan entrin abans de les 12:30h i s’aporti una donació de 2 € per persona en favor d’UNICEF. La col·laboració del Parc d’Atraccions Tibidabo i la ONG és fruit de l’acord signat al setembre del 2012 i ratificat el passat octubre, consolidant-lo pels pròxims tres anys.

A les 11 h començarà l’acte central a la Plaça Somnis, es cantarà la ja tradicional “Cançó de Pau” i una vegada s’hagi cantat, es donarà per finalitzat l’acte i s’obriran les atraccions del Parc.

L’acte estarà amenitzat, un any més, pel showman Pep Callau. 

Us hi esperem a tots i totes per cantar per la Pau al món!