Hola, 2017: Música, foc i aigua! 31 de desembre

Captura-de-pantalla-2016-12-29-a-les-13.24.27-570x321Hola, 2017: Música, foc i aigua!

L’espectacle d’enguany promet ser inoblidable. La música serà l’eix central d’un esdeveniment en què hi haurà llançadores de foc distribuïdes pels laterals de l’avinguda de la Reina Maria Cristina les quals projectaran flames que es combinaran amb altres sortidors de foc situats davant la font. Tots els efectes de pirotècnia i llum aniran acompanyats de les coreografies de la Font Màgica de Montjuïc.

L’esdeveniment constarà de tres parts i se’n faran diversos assaigs previs. La música i l’espectacle de les fonts acompanyaran els assistents a mesura que vagin arribant a l’avinguda de la Reina Maria Cristina per celebrar el Cap d’Any en aquesta festa que cremarà una tona de pólvora. Valentí Oviedo, gerent de l’Institut de Cultura ha dit: “Volem posar al centre la ciutadania i fer participar tothom des del moment en què arriben a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.”

El periodista i programador Jordi Turtós ha estat l’encarregat de fer la selecció musical que acompanyarà els jocs de llum. Les fonts ballaran al ritme de músiques olímpiques i temes clàssics acompanyats d’un guió escrit per David Cirici i narrat per Eddie Vidal i Anna Ycobalzeta.

Marta Almirall, cap del departament de Festes, ha explicat que el so, la música i la pirotècnia faran un trinomi únic “per fer entendre a tothom en què consisteix aquesta festa per acomiadar l’any”. Després de les campanades, que com ha avançat Marta Almirall, “prometen ser espectaculars i sorprendre a tothom”, hi haurà un espectacle piromusical. El comiat del 2016 serà retransmès per Televisió de Catalunya i els presentadors de l’acte seran els actors de la sèrie Merlí, Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas.