3a EDICIÓ DEL FESTIVAL DE CERVESA ARTESANA I CULTURA POPULAR DE NOU BARRIS

3a EDICIÓ DEL FESTIVAL DE CERVESA ARTESANA I CULTURA POPULAR DE NOU BARRIS
IMG-20190308-WA0014
Dissabte 6 d’abril celebrem la tercera edició de la Mostra de Cervesa Artesana i Cultura Popular de Nou Barris a la Plaça Major, davant la Seu del Districte.

A les 11 hs. obriran les aixetes les 14 cerveseres:  Ales Agulons (Mediona) , Barbas Beer Project (Valladolid), Barcelona Beer Festival (BCN), La Calavera (Sant Joan de les Abadesses), Can Bogeries (L’Hospitalet de Llob.), Cierzo Brewing (Caspe-Zaragoza), Les Clandestines (Montferri), CTretze Pirineus (La Pobla de Segur) , Hazte1Litro / Scuma (Nou Barris, BCN), Quer (Berga), Tro Ales (BCN), Vic Brewery (Vic), Espina de Ferro (Anoia) i Sikaru (Badalona)

Aquest any comptarem de nou amb l’Espai Homebrewer amb un Showbrewing (farem birra en directe) i acabarem amb una cata de cerveses fetes a casa.

Des de les 11.00 hs. concert infantil de Els Supertomàcats, racó de graffiti amb els Monkey Fingers i altres tallers pels més petits.

A les 16.00 hs. concert de Judy G. Martin’s Trio i a les 22.30 hs. serà el torn de Soweto.

Punxaran DJ’s tot el dia i qui vulgui fer un mos tindrà les Food Trucks de Mexicà, La Antigua, Les Creps Bretones, Thai Food Caravan i  La Forquilla amb el bo i millor de les seves cartes.

El 9BirrasFest és una inicitiva de La Masia de la Guineueta i l’ Asociación Víctimas del Lúpulo.

Esperem que puguis venir a celebrar-ho amb nosaltres. Per més info visita el nostre web www.9birrasfest.com