Primer Lost&Found de l’any a la platja (19 de juny)

 

 

 

Tornen una altra vegada, per fi, les sensacions que portem mesos esperant. La sorra calenta als peus al sortir d’un bany a la platja. El gust de la síndria freda desfent-se a la boca. Poder oblidar-nos de l’alarma del mòbil. Les vistes de Barcelona des d’un terrat fent una barbacoa. I el bon rotllo del primer Lost&Found de l’any a la platja.

 

Apunta’t al teu calendari que aquest 19 de juny tens un munt d’objectes esperant a que els descobreixis a la Plaça del Mar de la Barceloneta. Camises i vestits que viatjaran aquest estiu a la teva nova maleta, accessoris amb els quals et faràs milers de selfies, vinyls amb més de 30 anys que no passen de moda, joguines amb les que et sentiràs de nou com un nen i moltíssim més.

 

Però si a tu el que et ve de gust és vendre la teva col·lecció de vintage i segona mà, entra a http://lostfoundmarket.com/ i inscriu-te fins al 29 de maig per aconseguir la teva parada. Immediatament rebràs a la teva safata d’entrada un número per al sorteig davant notari que durem a terme el 30 de maig per adjudicar les places de venda. Després publicarem els números guanyadors a Facebook. Llegeix aquí més detalls sobre com funciona el procés.

 

T’esperem per ballar amb els DJ del Lost&Found, brindar amb una cervesa i celebrar que l’estiu ja és aquí.

 On:  Plaça del Mar, Barceloneta

Quan: 19 de juny de 2016

Horari: 11h a 22h

Entrada públic gratuïta.

Espai d’exposició 40€

 

+ Informació: 674.696.177

http://lostfoundmarket.com/bcn

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Vuelven otra vez, por fin, las sensaciones que llevamos meses esperando. La arena caliente en los pies al salir de un baño en la playa. El sabor de la sandía fría deshaciéndose en la boca. El olvidarnos de la alarma del móvil. Las vistas de Barcelona desde una azotea con aroma a barbacoa. El buen rollo del primer Lost&Found del año en la Playa.    

 

Apunta ya en tu calendario que este 19 de junio tienes un montón de objetos esperando a que los descubras en la Plaza del Mar de la Barceloneta. Camisas y vestidos que viajarán este verano en tu nueva maleta, accesorios con los que hacerte miles de selfies, discos con más de 30 años que no pasan de moda, juguetes con los que sentirte niño otra vez y muchísimo más. 

 

Pero si a ti lo que te apetece es vender tu colección de vintage, entra en http://lostfoundmarket.com/ e inscríbete hasta el 29 de mayo para conseguir tu parada. Al cabo de un rato recibirás en tu bandeja de entrada un número para el sorteo ante notario que llevaremos a cabo el 30 de mayo para adjudicar las plazas de ventaDespués publicaremos los números ganadores en Facebook. Lee aquí más detalles sobre cómo funciona este proceso. 

 

Te esperamos para bailar con los Dj’s del Lost&Found, brindar con una cerveza y celebrar que el verano ya está aquí. 

Dónde:  Plaza del Mar, Barceloneta

Cuando: 19 de junio de 2016

 Horario: 11h a 22h

Entrada público gratuita.

Espacio de exposición 40€.

 

+ Información: 674.696.177

http://lostfoundmarket.com/bcn

FB Event: https://www.facebook.com/events/1106483699418056/