43a edició del Trofeu de vela Comte de Godó (del 2 al 5 de juny)

20160511 Godó previa- foto Maria MuiñaMés de seixanta embarcacions participaran al 43 Trofeu de vela Comte de Godó

Prenen part en la primera cita nàutica de Barcelona equips de fins a set països

La 43a edició del Trofeu de vela Comte de Godó, una de les competicions nàutiques més prestigioses del calendari nacional, se celebrarà en aigües de Barcelona del 2 al 5 de juny, sota l’organització del Reial Club Nàutic de Barcelona. Es preveu que més de 60 embarcacions de creuer ORC i de monotip J80 prenguin part en aquesta cita esportiva i social de primer nivell, amb la qual s’inicia la temporada de regates a Barcelona.

Foto: María Muiña

A una mica més de 20 dies de l’inici de la competició, ja han formalitzat la seva inscripció 33 equips, procedents de set països: Estats Units, França, Finlàndia, Itàlia, Perú i Suïssa, així com Espanya.
«Estem molt contents amb les xifres de participació i amb la internacionalitat del Trofeu de vela Comte de Godó -explica el director gerent del Reial Club Nàutic de Barcelona, ​​Joan Marín-. Després de la històrica edició de l’any passat, que va ser el preludi del Mundial d’ORC i que va congregar a gairebé 80 vaixells, esperem a uns seixanta equips de set països».

En espera de confirmar els números de participació, el Reial Club Nàutic de Barcelona preveu muntar dos camps de regata davant de la costa de Barcelona, ​​un per als monotips J80 i l’altre per a les tres flotes de creuer ORC que es pensa tenir: ORC 0-1, ORC 2 i ORC 3-4.

El dijous 2 de juny serà la jornada dedicada al registre de participants i a la resta de preparatius tècnics. Les regates del Trofeu de vela Comte de Godó se celebraran durant tres jornades, del divendres 3 al diumenge 5, amb un total de vuit proves en programa per als ORC i de nou mànigues per als J80. Tancarà la gran cita nàutica el lliurament de premis, que tindrà lloc el mateix diumenge dia 5 al village del Trofeu de vela Comte de Godó.
Organitzat pel Reial Club Nàutic de Barcelona amb la col·laboració de la Reial Federació Espanyola de Vela i la Federació Catalana de Vela, el 43 Trofeu de vela Comte de Godó compta amb el suport de La Vanguardia, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya , així com amb l’ajuda de Coca-Cola, Nº3, The Glenrothes, Gramona, Casa Westfalia, Snapea Crisps, Estrella Damm, Slastik, VIP Style Magazine i Gill.

www.trofeocondegodo.com