PAULINA (del 18 de maig al 5 de juny del 2016) La Seca-Espai Brossa

52271151-3516-445f-a0d5-87fcac618e1bPAULINA

Direcció Jessica Walker
Repartiment Clémence Caillouel
Fotografia Ulises Fontana

Del 18 de maig al 5 de juny del 2016

Una adaptació de La casa de la fuerza de l’Angélica Liddell

 

SINOPSI
Paulina Elizabeth Lujan Morales tenia 16 anys. Al 2008 va ser raptada, violada i assassinada a l’Estat de Chihuahua, a Mèxic, just a la frontera amb els Estats Units.

Paulina, com altres milers de dones, va ser víctima del feminicidi mexicà. Dones matades pel sol fet de ser dona. Milers de dones assassinades en la més extrema violència i sota el silenci de la impunitat. La impunitat d’un sistema policial i judicial que arriba a l’extrem d’amagar els cossos i fer veure que els busca. Allà conviuen els factors que han portat a aquest paroxisme de violència: una gran quantitat de dones joves, treballant en maquiladores; la dominació dels narcotraficants; i una corrupció generalitzada.

Però per suposat un dels grans responsables és també el masclisme i la societat patriarcal mexicana, que ha arribat a culpar les mateixes dones de la violència que s’exerceix en contra seu, ja sigui per la seva manera de vestir o pel seu comportament dins la societat.

Un viatge per la barbàrie. Una barbàrie que no pertany només al poble mexicà. Per acostar-nos a aquesta barbàrie -encara que inicialment ens pot semblar tan llunyana-, i per deixar-nos tocar per ella, aquest solo ens parla del dolor individual per arribar a abordar un dolor més universal.

PAULINA a la sala Leopoldo Fregoli de La Seca – Espai Brossa el dimecres 18 de maig a les 20:00h., i estarà en cartell fins al 5 de juny de 2016.

Si vols assistir envia un correu a estrena@laseca.cat abans del dimecres de l’estrena. (Hauràs de rebre confirmació – aforament limitat)

Aquesta invitació, personal i intransferible, és vàlida per a dues persones i només pel dia de l’estrena.

Horaris: De dimecres a dissabte 20:00h. – diumenge 18:00h.
Preu: Dimecres i dijous: 7€ | Divendres, dissabte i diumenge: 15€
Reserves: 93 310 13 64
Durada: 55min