73 raons per deixar-te EL MUSICAL (18 de març) Teatre-Auditori Sant Cugat

archivo1-espectacles-641

73 raons per deixar-te EL MUSICAL

Data
divendres 18 de març . 21:00 h

 

Direcció
Elisenda Roca
Música
Jordi Cornudella
Direcció musical
Andreu Gallén
Intèrprets
Àlex Casanovas
Mercè Martínez
Mone Teruel
Marc Pujol
Músics
Andreu Gallén
Víctor Pérez
Coproducció
Focus i Bitó Produccions

 La Mercè i en Toni fa tres anys que estan junts. Van tenir un enamorament de focs artificials, un flechazo, i malgrat les seves diferències, tot indicava que serien una parella ideal. Però no ha estat així. La seva relació no ha funcionat i quan els veiem per primer cop, s’estan tirant els plats pel cap. L’amor incondicional s’ha convertit en odi, les virtuts en defectes i els motius per deixar-se es multipliquen fins a arribar a setanta-tres.

L’amor està condemnat a extingir-se? Totes les relacions tenen data de caducitat? Si és així, de què serveix la felicitat si al final sempre acabem sols? 73 raons per deixar-te, el Musical aborda totes aquestes preguntes en un espectacle que ens farà riure i somriure, però també plorar… i on el concepte de final feliç potser no és el que ens esperem d’una comèdia romàntica.

Hi ha 73 raons per deixar-ho, però tots sabem que no s’acabarà imposant el motiu del cisma definitiu i motor argumental de l’obra, sinó que prevaldrà el que la raó no entén però empeny a tornar-hi (en diem amor?).

Gemma Busquets – El Punt Avui

 

Més informació https://www.koobin.com/stcugat/index.php?action=PU_evento&Ev_id=736